Gripa a ucis 178 de persoane in sezonul 2018-2019

19/03/2019

Gripa a ucis 178 de persoane in sezonul 2018-2019

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/gripa-a-ucis-178-de-persoane-in-sezonul-2018-2019/

Gripa inca face victime. Ultima informare a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica (INSP) arata ca numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 178.

Continut educational:

Conform sursei citate, ultima persoana care a murit din aceasta cauza este un barbat in varsta de de 81 de ani din judetul Caras-Severin, confirmat cu virus gripal tip A. Barbatul avea conditii medicale preexistente si nu fusese vaccinat antigripal.

Anterior, s-a inregistrat decesul a unui alt barbat in varsta de 90 de ani din judetul Timis, confirmat cu virus gripal AH1 pdm09, si a doua femei, respectiv una de 82 de ani din Iasi confirmata cu virus gripal AH3 si alta de 47 de ani din Prahova confirmata cu virus gripal AH1.

Etichete: gripa, decese gripa, epidemie de gripa, insp

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Ce raspuns a oferit Ministerului Sanatatii la solicitarea de suplimentare a fondurilor alocate cabinetelor de medicina familiei

Accidentul vascular cerebral sever, cauza de mortalitatea precoce

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii nu se refera la obligativitate

Neurochirurgi demisionari de la Colentina: Am ajuns in situatia de a refuza peste 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe

DSP Suceava are director nou