Greva! Medici cu banderole albastre, afise pentru pacienti

21/03/2016

Greva! Medici cu banderole albastre, afise pentru pacienti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/greva-medici-cu-banderole-albastre-afise-pentru-pacienti/

poza consult medicalDragul meu pacient!

Te-ai saturat:

•    De proasta functionare a sistemului informatic din cauza caruia tu trebuie sa astepti ore intregi la consultatie?

•    Sa mergi de la un medic la altul ca sa iti poti obtine reteta pentru bolile tale, fara sa ai siguranta ca farmacia ti-o va elibera?

•    Sa strangi hartii, scrisori medicale, adeverinte, declaratii, certificate in loc sa te ocupi de sanatatea ta?

•    Sa astepti inceputul lunii ca sa stai la coada patru ore sa poti face analizele la care ai dreptul pentru ca esti asigurat?

Medicul tau protesteaza de astazi pentru ca aceste lucruri sa nu se mai intample si pentru ca munca lui sa fie recunoscuta la adevarata ei valoare!

Fii alaturi de medicul tau!

Acesta este mesajul afisat in cabinetele medicilor de familie care astazi protesteaza in semn de solidaritate cu ceilalti medici din sistem.

 

Autor: FormareMedicala.ro

2 Comentarii

  1. chiriac annemarie says:

    Inainte de aparitia cnas, banii erau gestionati foarte bine de la minister prin dsp iar toate lucrurile erau normale,adica nu erau impovarati de atata scriptologie,de raportat situatii peste situatii adica ingropati in hartii…..,ori de cand cu calculatorul,cardurile totul s,a dublat scriem in registru,fisa,calculator iar concediile medicale le scriem pe formular apoi le introducem si in calculator,bilete de trimitere, adeverinte si cand se duc sa se programeze la laborator,rmn, ct nu sunt vesnic fonduri asa, ca daca ii urgenta si vreisa traiesti scoti bani din buzunar, iar daca nu……,astepti.

  2. mirela says:

    SA NU VA INCHIPUITI CUMVA CA NE SUSTIN PACIENTII! Am citit comentarii de pe digi24, imediat dupa stirea cu greva. Cel mai bland epitet care ni se adreseaza este “spagari”. S-ar mai adauga si “nesatui”, si multe eltele. Domnul acela, Barbu, nu reprezinta nimic. Pacientii, adevaratii pacienti, n-au habar ca exista cineva care ‘le apara interesele”, si putin le pasa de dumnealui. Pe fata, toti zic “au dreptate doctorii’, dar la coada, in autobuz, si in sala de asteptare dracuie pe apucate. Nu va incredeti in declaratiile lor mieroase”vai, dar chiar sunteti prost platiti!”.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Record de cazuri Covid, in Romania | Ludovic Orban: Sunt ingrijorat; facem o analiza foarte serioasa

Soft de post-procesare a investigatiei imagistice pentru evaluarea nodulilor pulmonari, la Spitalul ‘Victor Babes’ Timisoara

Ministerul Sanatatii introduce inca 61 de medicamente noi in Canamed

Performanta in timp de pandemiei | Trei transplanturi renale in doua zile, la Iasi

Centru de Transfuzie inchis dupa ce 14 din 18 angajati au fost confirmati cu Covid-19