Ginecologie endocrinologica

17/05/2013

Ginecologie endocrinologica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ginecologie-endocrinologica/

carte ginecologie endocrinologica

Titlu: “Ginecologie endocrinologica”

Autori: Petrache Vartej, Ioana Vartej, Catalina Poiana

Editura: ALL

Pret: 49.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Cartea “Ginecologie endocrinologica” reprezinta o premierea in literatura medicala de specialitate din Romania si reprezinta o resursa de informatii de ultima ora din domeniul ginecologiei.

Datorita complexitatii sale, lucrarea “Ginecologie endocrinologica” este structurata in 8 capitole cuprinzatoare, care abordeaza aspecte precum:

  • Biologia moleculara si apoptoza
  • Fiziologia si fiziopatologia etapelor biologice din viata sexuala a femeii
  • Procrearea asistata medical
  • Bioritmurile in reproducerea umana
  • Tratamentul hormonal in ginecologie – un important ghid terapeutic extrem de util pentru medicii practicieni

Autorii lucrarii “Ginecologie endocrinologica

Prof. univ. dr. Petrache Vartej este medic primar la Clinica de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti si autor (sau coautor) a 16 monografii si peste 350 de lucrari stiintifice. Ca o recunoastere a meritelor sale in activitatea de cercetare stiintifica a fost ales membru in numeroase societati medicale internationale de prestigiu (Academia Internationala de Reproducere Umana, Societatea Internationala de Ginecologie Endocrinologica, Societatea Europeana de Ginecologie etc.). De asemenea, este presedintele Societatii Romane de Ginecologie Endocrinologica, vicepresedintele Asociatiei de Medicina Perinatala din Romania si al Societatii de Ginecologie Oncologica din Romania, precum si membru titular al Academiei de Stiinte Medicale din Romania.

Dr. Ioana Virtej este cadru didactic asociat la Clinica de Endocrinologie a Spitalului Universitar Elias, Bucuresti. Este medic primar endocrinolog, doctor in stiinte medicale, membru al Societatii Romane de Ginecologie Endocrinologica, fiind coautor a trei monografii si autor si coautor a peste 90 de lucrari stiintifice. 

Conf. dr. Catalina Poiana este medic primar endocrinolog la Institutul de Endocrinologie “C. I. Parhon”, doctor in stiinte medicale, membru titular (Felow) in Colegiul American de Endocrinologie, profesor asociat (Full Faculty) pentru cursurile internationale de Densitometrie Clinica (ISCD). Este autor si coautor a 230 de lucrari stiintifice, precum si a noua valoroase monografii de specialitate. Este membru al Societatii Romane de Endocrinologie, Societatii Romane de Psihoneuroendocrinologie, European Society of Endocrinology, American Association of Clinical Endocrinologysts, The North American Menopause Society.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: