Gimnastica Pilates pentru gravide

05/11/2013

Gimnastica Pilates pentru gravide

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/gimnastica-pilates-pentru-gravide/

gimnastica-pilatesTitlu: “Gimnastica Pilates pentru gravide”

Autor: Anna Selby

Editura: ALL

Pret: 20.00 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Gimnastica Pilates pentru gravide” descrie detaliat o serie complete de exercitii fizice pe care le pot urma femeile atat in timpul sarcinii cat si dupa nastere. Exercitiile sunt concepute special pentru femeile insarcinate pentru tonifierea spatelui si a muschilor planseului pelvin.

“Gimnastica Pilates pentru gravide” este un volum de tehnici de relaxare si energizare intr-o serie de exercitii recomandate in perioada de dupa sarcina. Fiecare exercitiu este proiectat pentru fiecare trimestru de sarcina si pentru modificarile care apar in organism in perioada de sarcina.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/gimnastica-pilates-pentru-gravide.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: