Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Ghid practic de etiologie, evaluare si tratament

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte ghid practic de etiologie, diagnostic si tratament

Titlu: “Ghid practic de etiologie, evaluare si tratament”

Editura: ALL

Pret: 89.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Ghidul practic de etiologie, evaluare si tratament” descrie etiologia, evaluarea si tratamentul celor mai frecvente semne si simptome.

Subiectele tratate sunt ordonate alfabetic, astfel incat accesul la informatii sa fie rapid si eficient, atat pentru evaluarea starii de sanatate a pacientului, cat si pentru prescrierea tratamentului.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.