Gheorghita: Ma intreb oare cati oameni mai trebuie sa moara ca sa intelegem?

09/11/2021
Gheorghita: Ma intreb oare cati oameni mai trebuie sa moara ca sa intelegem?

Gheorghita: Ma intreb oare cati oameni mai trebuie sa moara ca sa intelegem?

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/gheorghita-ma-intreb-oare-cati-oameni-mai-trebuie-sa-moara-ca-sa-intelegem/

De personalul medical ne legam sperantele cand avem o problema de sanatate sau cand ajungem la spital, a transmis medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, intr-un mesaj public.

“M-am uitat pe cateva comentarii ale oamenilor care urmareau pe retelele sociale sesiunile de informare de la Maratonul Informarii si m-am ingrozit. Se vorbea despre minciuna doctorilor, hotie, despre dictatura medicala, experimente… Cum putem lansa astfel de acuzatii la adresa corpului medical? Aceiasi oameni care de luni de zile fac eforturi supraomenesti pentru a salva viata semenilor… au fost cadre medicale care au murit la datorie. De personalul medical ne legam sperantele cand avem o problema de sanatate sau cand ajungem la spital!”, spune Valeriu Gheorghita.

Potrivit coordonatorului CNCAV, acest razboi se castiga doar prin solidaritate si implicare.

“Dragi romani, niciodata nu vom fi bine daca vom continua sa ne suspectam unii pe altii, sa ne acuzam, sa ne aratam cu degetul, sa ne sabotam! Acest razboi se castiga doar prin solidaritate, prin implicare, prin empatie fata de suferinta semenilor. Vreau sa intelegeti… noi avem nevoie de dumneavoastra! De toti! Noi suntem de aceeasi parte a baricadei cu dumneavoastra. Ne dorim cu totii acelasi lucru… sa nu mai moara bunicii, parintii si prietenii nostri, copiii sa mearga la scoala in siguranta, pacientii cu alte afectiuni sa beneficieze la timp de ingrijirile medicale necesare.”, se mai arata in mesajul medicului militar.

De asemenea, el i-a indemnat pe romani sa aiba incredere in corpul medical.

“Ma intreb oare cati oameni mai trebuie sa moara ca sa intelegem? Cum de am devenit atat de nepasatori fata de suferinta? Cand si cum am devenit asa de usor de pacalit de tot felul de indivizi iresponsabili care propaga “moartea” prin dezinformarea pe care o fac… care cresc ezitarea, confuzia, frica si indecizia?! Avem nevoie de dumneavoastra. Veniti alaturi de noi. Implicati-va in lupta impotriva pandemiei. Aveti incredere in corpul medical! Vaccinarea este cea mai eficienta masura pe care azi o avem la indemana pentru a ne proteja sanatatea noua si celor dragi. Vaccinurile nu sunt perfecte…cum nu sunt perfecte nici tratamentele, nici metodele de diagnostic, dar sunt cele mai bune arme pe care le avem la indemana!”, a mai transmis Dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Etichete: valeriu gheoghita, incredere personalul medical, acuzatii personal medical, pandemie covid

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: