Gandesti asa cum mananci

15/07/2013

Gandesti asa cum mananci

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/gandesti-asa-cum-mananci/

GANDESTI ASA CUM MANANCITitlu: “Gandesti asa cum mananci”

Autori: Patrick Holford

Editura: ALL

Pret: 44.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Gandesti asa cum mananci” expune intr-o maniera detaliata principalele beneficii ale unei nutritii echilibrate. Volumul va ofera informatii foarte utile asupra importantei consumului de vitamine, minerale si grasimi esentiale, dar si a exercitiilor fizice pentru o mai buna stare fizica si mentala.

“Gandesti asa cum mananci” explica efectele nutritiei asupra ritmului de invatare, a declinului memoriei sau a dementei. Cartea lui Patrick Holford este un ghid nutritionist important pentru cunoasterea efecteor si beneficiilor unei nutritii optime pentru prevenirea anumitor afectiuni.

 

Patrick Holford este un cunoscut nutritionist britanic. Este autorul a 39 de carti traduse in 29 de limbi. Este promotorul a numeroase diete pentru diabet, boli de inima sau pentru prevenirea cancerului.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/nutritie-optima-pentru-o-minte-perfecta.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

 

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala