Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Gandesti asa cum mananci

Data ultimei actualizari: 01/08/2013

GANDESTI ASA CUM MANANCITitlu: “Gandesti asa cum mananci”

Autori: Patrick Holford

Editura: ALL

Pret: 44.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Gandesti asa cum mananci” expune intr-o maniera detaliata principalele beneficii ale unei nutritii echilibrate. Volumul va ofera informatii foarte utile asupra importantei consumului de vitamine, minerale si grasimi esentiale, dar si a exercitiilor fizice pentru o mai buna stare fizica si mentala.

“Gandesti asa cum mananci” explica efectele nutritiei asupra ritmului de invatare, a declinului memoriei sau a dementei. Cartea lui Patrick Holford este un ghid nutritionist important pentru cunoasterea efecteor si beneficiilor unei nutritii optime pentru prevenirea anumitor afectiuni.

 

Patrick Holford este un cunoscut nutritionist britanic. Este autorul a 39 de carti traduse in 29 de limbi. Este promotorul a numeroase diete pentru diabet, boli de inima sau pentru prevenirea cancerului.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/nutritie-optima-pentru-o-minte-perfecta.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

 

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.