Forme particulare ale cancerului de san

11/03/2013

Forme particulare ale cancerului de san

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/forme-particulare-ale-cancerului-de-san/

carte forme clinice particulare ale cancerului de san

Titlu: “Forme particulare ale cancerului de san”

Autori: Radu Serban Palade, Danut Vasile

Editura: Editura ALL

Pret: 19,90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Cartea “Forme particulare ale cancerului de san”, semnata de prof. dr. Radu Serban Palade si dr. Danut Vasile, aduce in atentia medicilor specializati pe chirurgie, dar si a cadrelor medicale interesate de instruirea pe aceasta tema, cateva dintre caracteristicile definitorii ale tipurilor de cancer de san cu o prevalenta mai mica.

Printre aceste forme de cancer de san se numara: boala Paget a sanului, cancerul de san la barbat si cancerul occult de san.

In tratarea acestor afectiuni lucrarea “Forme particulare ale cancerului de san” analizeaza modalitatile de diagnostic, prognosticul existent in aceste cazuri, precum si conduita optima ce poate fi abordata in aceste situatii.

Cartea semnata de prof. dr. Radu Serban Palade si dr. Danut Vasile se bazeaza pe o bibliografie vasta si pe cazuistica personala bogata, acumulata in peste 20 de ani de experienta in domeniul chirurgiei.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Cele mai noi stiri: