FormareMedicala.ro premiata la Gala Medica 2012

21/06/2012

FormareMedicala.ro premiata la Gala Medica 2012

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/formaremedicala-ro-premiata-la-gala-medica-2012-2/

Suntem bucurosi sa anuntam ca FormareMedicala.ro a fost premiata la categoria Internet Medical in cadrul Galei Medica  2012, gala organizata de Colegiul Medicilor din Romania. FormareMedicala.ro este un proiect derulat sub egida Societatii Nationale de Medicina a Familiei (SNMF) si  care ofera educatie medicala continua online gratuita si informare de ultima ora pentru toti medicii de familie din Romania.

Prezenta la decernarea premiului, dna Dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF, a multumit colegilor medici pentru sustinerea proiectelor si pentru interesul acordat activitatii SNMF. De asemenea, Dr. Daciana Toma, coordonator stiintific FormareMedicala.ro, a multumit echipei care a a facut posibila realizarea acestor proiecte.

“Multumim medicilor pentru votul de incredere acordat, SNMF pentru viziunea moderna privind educatia medicala continua si companiei GlaxoSmithKline pentru sustinerea acordata. Acest premiu confirma utilitatea plaformei noastre si faptul ca medicii de familie din Romania sunt interesati de educatia medicala continua. Interactivitatea cursurilor si studiilor de caz practice dezvoltate pe site-ul nostru de specialisti recunoscuti in lumea medicala  au condus la numarul de peste 3200  de medici care au accesat aceste module de educatie medicala continua”, a declarat  Oana Bornaz, CEO Data Center Solutions, implementatorul si dezvoltatorul platformei FormareMedicala.ro

De la lansarea sa in cursul anului 2011, portalul FormareMedicala.ro are o larga recunoastere la nivel national, obtinand inca doua premii prestigioase: Premiul de Excelenta pentru Educatie Medicala Continua la Gala Medica Academica – editia a 3-a si Premiul 1 la sectiunea Premiul “Noutate medicală” la Gala Sanatatii 2011.

FormareMedicala.ro ofera o gama variata de cursuri gratuite, interactive, accesibile online  cu  un continut educational bogat, oferit de autori cu experienta si recunoastere pe plan national. Modulele online realizate cu specialisti pneuomlogi, dermatologi si urologi aduc in atentia medicilor de familie particularitatile fiecarei patologii in parte, ceea ce constituie un element ajutator in diagnosticarea bolilor.

FormareMedicala.ro multumeste tuturor celor care au contribuit la crearea si dezvoltarea acestei platforme, dar mai ales medicilor care acceseaza cursurile si informatiile publicate. Premiul onoreaza dar si obliga in a oferi informatii medicale de calitate si de a contribui la educatia medicala continua dedicata medicilor de familie.

 

Contact:

Redactor sef FormareMedicala: Dorina Pirau
dorinapirau[at]formaremedicala.ro ; Telefon: 0722.137.000
www.formaremedicala.ro

http://www.facebook.com/formaremedicala
http://www.twitter.com/FormareMedicala

 

Despre FormareMedicala.ro:

FormareMedicală.ro este singurul portal din Romania dedicat in exclusivitate medicilor de familie, realizat sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei, care ofera cursuri interactive gratuite, principalele obiective ale portalului fiind susţinerea educatiei medicale continue si cresterea impactului medicului de familiei in sistemul medical, spre beneficiul pacientilor. Mai multe detalii pe: https://www.formaremedicala.ro

Despre Societatea Nationala de Medicina Familiei:

Societatea Nationala de Medicina Familiei isi propune ca scop: dezvoltarea si afirmarea specialitatii de medicina familiei, reprezentarea, sustinerea si protejarea intereselor cu caracter profesional, stiintific, legislativ, juridic, si promovarea intereselor economice ale medicilor de familie. SNMF are filiale in toate judetele si peste 6000 de membri. Mai multe pe http://www.snmf.ro

Despre Data Cener Solutions:

Data Center Solutions este o companie cu peste 8 ani experienta in proiecte IT de telemedicina, sisteme de eLearning, aplicatii mobile si strategii interactive de comunicare.

 Mai multe pe http:www.datacentersolutions.ro

Autor: Dorina Pirau

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati