Stiri medicale

FormareMedicala, in topul celor mai vizitate site-uri adresate medicilor

Data ultimei actualizari: 05/02/2015

formarerecPeste 4400 de vizitatori unici au accesat intr-o singura zi portalul FormareMedicala.ro pentru a se informa cu privire la ultimele noutati din lumea medicala, cursuri online si studii de caz.

Zeci de cursuri creditate cu puncte EMC, studii de caz cu cele mai interesante teme, informatii de ultima ora din domeniul sanatatii, modificari legislative, initiative sau descoperiri stiintifice medicale.

Toate acestea fac ansamblul site-ului FormareMedicala.ro, cel mai vizitat portal de e-learning adresat medicilor de familie, si nu numai.

Prin seriozitatea si promptitudinea cu care care tratam subiectele “fierbinti”, profesionalismul cursurilor si al studiilor de caz elaborate de cei mai buni autori din domeniu, FormareMedicala devine punctul central de informare pentru medicii de familie din Romania.

Va asiguram ca tot ceea ce este mai bun urmeaza sa se intample!
 
Echipa FormareMedicala

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Un comentariu

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.