FormareMedicala – Aplicatie Android si Iphone pentru medicii de familie din Romania

04/03/2014

FormareMedicala – Aplicatie Android si Iphone pentru medicii de familie din Romania

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/formaremedicala-aplicatie-android-si-iphone-pentru-medicii-de-familie-din-romania/

 

pozatel4UPDATE: Aplicatia FormareMedicala pentru medicii de familie este acum disponibila si pe Iphone (click aici) sau scanati codul qr:

qrfree.kaywa.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima aplicatie disponibila pe telefoanele Android pentru medicii de familie, FormareMedicala,  este un proiect care continua si intregeste portalul de stiri si educatie medicala, FormareMedicala.ro. Proiectul este dezvoltat sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF).

Tot mai multi medici de familie sunt abonati la fluxul de stiri si informatii medicale pe care le urmaresc de pe telefoane mobile si tablete.

FormareMedicala – prima aplicatie disponibila pe telefoanele Android pentru medicii de familie – va pune la dispozitie o modalitate rapida si comoda sa fiti la curent cu toate noutatile, cursurile si articolele portalului www.FormareMedicala.ro. De asemenea aplicatia va pune la dispozitie si articole de educatia pacientilor pe care le puteti trimite prin email pacientilor direct de pe telefon.

 

 

pozatel1
pozatel2
pozatel3

 

 

 

 

 

 

Downloadati si instalati aplicatia de aici sau scanand codul QR:

qrcode

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: