Fondurile pentru asistenta medicala a prematurilor – aceleasi ca in 2012

20/05/2013

Fondurile pentru asistenta medicala a prematurilor – aceleasi ca in 2012

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/fondurile-pentru-asistenta-medicala-a-prematurilor-aceleasi-ca-in-2012/

poza ministerul sanatatiiIntr-un comunicat emis in data de 17 mai a.c. Ministerul Sanatatii a anuntat ca fondurile necesare pentru cumpararea medicamentelor, a reactivilor si a materialelor necesare ingrijirii si asistentei medicale a prematurilor au ramas la fel ca in 2012.

Aceste fonduri sunt incluse in noul program al Ministerului Sanatatii, ce are drept obiectiv suportul sectiilor de Anestezie si Terapie Intensiva, din care fac parte si sectiile de terapie intensiva pentru nou-nascuti. De asemenea, in comunicatul emis de Ministerul Sanatatii mai este specificat ca: “medicamentul pe care unele cadre medicale il reclama ca fiind cu disfunctionalitati in aprovizionare se regaseste pe lista achizitiilor centralizate si va fi achizitionat de catre Ministerul Sanatatii. 

In acest sens secretarul de stat, Raed Arafat, a informat cadrele medicale despre acest produs si despre faptul ca medicamentele care nu se afla pe aceasta lista de achizitii centralizate a Ministerului Sanatatii, pot fi achizitionate de catre unitatile sanitare prin proceduri de achizitie publica organizate la nivelul acestora.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: