Stiri medicale

Fonduri suplimentare pentru Serviciul de Ambulanta

Data ultimei actualizari: 12/09/2014

ambulantaVesti bune pentru medici, personalul medical de urgenta, dar mai ales pentru pacientii.

La rectificarea bugetara din aceasta toamna, Ministerul Sanatatii va aloca fonduri suplimentare pentru Serviciile de Ambulanta. Cel putin asa s-a angajat actualul ministru, Nicolae Banicioiu.

“Sumele vor fi distribuite pentru investiţii în infrastructură, reparaţii parc auto, dar şi pentru deblocarea de posturi şi pentru promovarea pesonalului deja existent pe posturi”, a declarat Ministrul Sănătăţii, care a participat vineri, 12 septembrie, la lucrările ştiinţifice ale celei de-a XV-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Medicină de Urgenţă.

Nicolae Banicioiu: “ Cel mai performant serviciu din domeniu”

In cadrul acestui eveniment, Banicioiu si-a mai exprimat increderea in serviciile de Ambulanta din Romania si a precizat ca are o buna colaborare cu sistemul integrat al acestora.

„Cunosc serviciile de ambulanţă atât ca pacient, cât şi ca profesionist în sistem. Respect această specialitate şi cred că avem la ora aceasta cel mai performant serviciu din domeniu”, a mai afirmat ministrul Banicioiu.

Ministerul Sănătăţii a aprobat anul acesta scoaterea la concurs a peste 160 de posturi în cadrul serviciilor de ambulanţă la nivel naţional, iar procesul este in desfasurare.

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.