Focar de coronavirus la Spitalul Elias | 26 de cadre medicale infectate

21/10/2020

Focar de coronavirus la Spitalul Elias | 26 de cadre medicale infectate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/focar-de-coronavirus-la-spitalul-elias-26-de-cadre-medicale-infectate/

Internare pacientilor in Sectia de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgenta Elias se suspenda, dupa ce 11 angajati au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Tot aici se limiteaza si activitatea sectiilor chirurgicale si a Unitatii de ingrijiri postoperatorii in urma infectarii cu noul coronavirus a inca 15 cadre sanitare.

Continut educational:

“Ca urmare a depistarii mai multor cazuri de infectii SARS-CoV-2 in randul personalului medical, S.U.U. Elias adopta urmatoarele masuri: Se suspenda activitatea de internare a pacientilor in Sectia clinica de neurologie, unde au fost depistati pozitivi 11 angajati, pentru o perioada de 14 zile. Pacientii care sunt internati in prezent in sectie vor fi tratati pana la externare sau transferati, dupa caz. Se limiteaza activitatea sectiilor chirurgicale si a Unitatii de ingrijiri postoperatorii la preluarea urgentelor chirurgicale pana luni, 26 octombrie 2020, constatand prezenta noului coronavirus la 15 dintre angajati. Patologia chirurgicala care nu constituie urgenta va fi rezolvata in conditii de programare, dupa aceasta data”, transmite unitatea medicala intr-un comunicat de presa,

Spitalul Universitar de Urgenta Elias mai precizeaza ca anchetele epidemiologice sunt in curs si ca sunt asteptate rezultatele altor 64 teste.

Etichete: cadre medicale coronavirus, spitalul elias, focar covid-19

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: