Florin Citu: Maratonul vaccinarii de la Bucuresti a avut rezultate exceptionale

10/05/2021

Florin Citu: Maratonul vaccinarii de la Bucuresti a avut rezultate exceptionale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/florin-citu-maratonul-vaccinarii-de-la-bucuresti-a-avut-rezultate-exceptionale/

Prim-ministrul Florin Citu spune ca maratonul de vaccinare din weekend de la Bucuresti a avut rezultate exceptionale, mentionand ca rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este in scadere pe masura ce creste numarul persoanelor vaccinate.

“Ne vedem astazi dupa un weekend foarte bun in ceea ce priveste campania de vaccinare. Maratonul vaccinarii de la Bucuresti a avut rezultate exceptionale, as putea spune fantastice, pentru ca obiectivul a fost sa avem 10.000 de persoane vaccinate, iar astazi oficial avem peste 20.000 de persoane vaccinate la maraton, ceea ce arata foarte clar dorinta romanilor de a reveni la normalitate cat mai curand si faptul ca romanii au inteles ca singura modalitate de a reveni la normalitate este vaccinarea”, a declarat premierul Florin Citu, citat de Agerpres.

Totodata, el a spus ca rata de infectare este in scadere, semnificativ, iar in acelasi timp este si o crestere a ratei de vaccinare.

“Deci, ele merg mana in mana. Este si o relatie de cauzalitate de la vaccinare – este o rata de infectare in scadere. Continuam in acelasi timp, punem din partea Guvernului resursele la dispozitie si cu mai multe campanii de vaccinare in perioada urmatoare pentru a ne atinge tinta pe care ne-am pus-o de la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. Cred in aceasta tinta. De fiecare data mi s-a spus ca sunt prea optimist, dar eu spun ca se poate sa atingem aceasta tinta si am incredere ca romanii vor sa revina la normalitate cat mai curand”, a mai adaugat premierul potrivit sursei citate.

Etichete: maratonul vaccinarii, vaccinare anti-covid, florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: