Florin Citu: Fiecare roman care inca nu s-a vaccinat ar trebui sa se gandeasca la ce-i lipseste

27/05/2021

Florin Citu: Fiecare roman care inca nu s-a vaccinat ar trebui sa se gandeasca la ce-i lipseste

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/florin-citu-fiecare-roman-care-inca-nu-s-a-vaccinat-ar-trebui-sa-se-gandeasca-la-ce-i-lipseste/

Vaccinarea nu inseamna doar statistici si cifre, este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru a reveni la normalitate, spune prim-ministrul Florin Citu.

“Astazi pornim o campanie de vaccinare noua cu o abordare personala, cu o abordare bazata pe emotie, pentru ca, asa cum ati vazut, in aceasta perioada, vaccinarea nu inseamna doar statistici si cifre, vaccinarea este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru a reveni la normalitate. Fiecare roman care inca nu s-a vaccinat ar trebui sa se gandeasca la ce-i lipseste, la cum i se va schimba viata daca se va vaccina. De ce va este dor, astfel incat sa aveti viata de dinainte de pandemie. Sunteti parinte, stiti foarte cat de greu a fost anul trecut cand copiii au trebuit sa stea acasa, un an de zile, cu scoala inchisa si pentru ca in ultima jumatate de an nu am avut suficiente persoane vaccinate. Acum avem vaccin si nu mai avem nicio scuza sa nu putem sa avansam in aceasta campanie”, a declarat premierul Florin Citu intr-o declaratie publica.

Demnitarul a mai precizat ca alte motive pentru vaccinare ar putea fi cele legate de dorinta revederii mai dese a parintilor sau efectuarea unui concediu de odihna.

Una dintre temele campaniei lansate de Guvern este: “Impreuna invingem pandemia !”, care a fost promovata si anterior, dar in plus se vine cu un element nou, respectiv intrebarea: “Ce contine vaccinul ?”.

In aceasta campanie sunt lansate 11 spoturi care urmeaza sa fie difuzate in mass-media in perioada urmatoare, dintre care 3 sunt generale, care arata ce a lipsit oamenilor in pandemie si alte 7 spoturi realizate pe public-tinta.

 

 

 

 

Etichete: vaccinare anti-covid, campanie vaccinare anti-covid, florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Conf. Dr. Adrian Bighea: Pacientii care au nevoie de recuperare medicala se tem sa vina la spital

Creatorii vaccinului anti-Covid BioNtech /Pfizer, distinsi cu un prestigios premiu

Inspectorii sanitari vor verifica, zilnic, numărul paturilor ATI pentru pacientii Covid

Conditii de participare la Loteria de vaccinare | Premii in valoare de 15.000.000 lei

Dr. G. Dumitra: Nu exista argument impotriva vaccinarii simultane anti-Covid cu alt vaccin