Florin Citu: 1 iunie nu inseamna ca revenim cu totul la normalitate, dar inseamna un pas important

23/04/2021

Florin Citu: 1 iunie nu inseamna ca revenim cu totul la normalitate, dar inseamna un pas important

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/florin-citu-1-iunie-nu-inseamna-ca-revenim-cu-totul-la-normalitate-dar-inseamna-un-pas-important/

Premierul Florin Citu afirma ca data de 1 iunie nu inseamna ca revenim cu totul la normalitate, dar inseamna un prim pas important lupta cu pandemia. El a condus prima reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea Romaniei la normalitate incepand cu data de 1 iunie 2021.

” Astazi putem sa vedem cum revenim la normalitate, de aceea avem acest comitet interministerial, care sa pregateasca prima borna, prima parte. 1 iunie nu inseamna ca revenim cu totul la normalitate, dar inseamna un prim pas, un pas important. Am spus ca atunci putem sa facem acest lucru, daca avem aproape 35% din populatia care trebuie sa fie vaccinata, o vaccinam, deci depinde de noi.”, a declarat premierul Florin Citu.

El a reiterat importanta vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2. E asememnea, a adaugat ca este prea devreme sa renuntam la masca de la 1 iunie.

“Dupa ce ne vaccinam, vom renunta si la masca. La 1 iunie e cam devreme sa renuntam la masca. (…) Trebuie sa ne gandim la a renunta la masca dupa ce avem acea tinta de 10 milioane de cetateni vaccinati. Pana atunci nu are sens sa discutam despre asa ceva”, a mai declarat Florin Citu.

Etichete: vaccinare anti-covid, revenirea la normalitate, 1 iunie

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati