Farmacia verde

08/07/2013

Farmacia verde

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/farmacia-verde/

Farmacia verdeTitlu: “Farmacia verde”

Autori: James A. Duke

Editura: ALL

Pret: 49.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Farmacia verde” ofera cele mai noi informatii in tratamentul diverselor afectiuni cu ajutorul remediilor fitoteraopeutice. Cartea ofera o lista bogata de plante care va ajuta in tratamentul artrozei, osteoporozei, afectiunilor inimii sau migrenelor.

 “Farmacia verde” este un ghid foarte bun pentru alegerea plantelor utile in tratamentul diferitelor afectiuni prin infuzii, comprese si ceaiuri. Vitalitatea fizica, emotionala si mentala, un corp armonios si sanatos precum si o alimentatie bogata in cereale pentru scaderea colesterolului, in calciu pentru structura osoasa sunt doar cateva din sfaturile cartii “Farmacia verde”.

 

James A. Duke este un celebru cercetator american in medicina botanica. Este cunoscut pentru publicarea cercetarii “Handbook of Medicinal Herbs”.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/farmacia-verde.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013. Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala