Farmacia verde

08/07/2013

Farmacia verde

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/farmacia-verde/

Farmacia verdeTitlu: “Farmacia verde”

Autori: James A. Duke

Editura: ALL

Pret: 49.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Farmacia verde” ofera cele mai noi informatii in tratamentul diverselor afectiuni cu ajutorul remediilor fitoteraopeutice. Cartea ofera o lista bogata de plante care va ajuta in tratamentul artrozei, osteoporozei, afectiunilor inimii sau migrenelor.

 “Farmacia verde” este un ghid foarte bun pentru alegerea plantelor utile in tratamentul diferitelor afectiuni prin infuzii, comprese si ceaiuri. Vitalitatea fizica, emotionala si mentala, un corp armonios si sanatos precum si o alimentatie bogata in cereale pentru scaderea colesterolului, in calciu pentru structura osoasa sunt doar cateva din sfaturile cartii “Farmacia verde”.

 

James A. Duke este un celebru cercetator american in medicina botanica. Este cunoscut pentru publicarea cercetarii “Handbook of Medicinal Herbs”.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/farmacia-verde.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013. Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

SARS-CoV 2 ar putea fi declarata boala profesionala pentru salariatii din Sanatate

Se ia in calcul solicitarea unui test Covid pentru cei care vin in Romania din state cu indice mare de infectare

Rusia intentioneaza sa inregistreze al doilea vaccin anti-Covid

Premiera la Brasov: Operatie de protezare valvulara aortica minim invaziva cu bioproteza resilia

Tataru, despre ipoteza unor noi restrictii dupa alegeri: Tine doar de noi daca vom avea un lockdown sau nu