Stiri medicale

Examen pentru obtinerea titlului de specialist – 16 octombrie 2014

Data ultimei actualizari: 26/08/2014

poza ministerul sanatatiiMinisterul Sanatatii anunta organizarea sesiunii de examen pentru obtinerea titlului de specialist pe data de 16 octombrie 2014. Pentru specialitatea Anestezie si terapie intensiva examenul se va desfasura pe 20 septembrie 2014.

Termen limita de depunere a dosarelor de inscriere

Medicii, medicii dentisti si farmacistii rezidenti din reteaua de asistenta medicala trebuie sa se inscrie la directiile de sanatate publica judetene sau in municipiul Bucuresti, respectiv la ministerele cu retea sanitara proprie in perioada 1-16 septembrie 2014.

Persoanele care vor sustine examenul pentru specialitatea Anestezie si terapie intensiva trebuie sa depuna dosarele de inscriere la sediul Ministerului Sanatatii din strada George Vraca, nr.9, sector 1 Bucuresti in intervalul 25 august-5 septembrie 2014.

Inscrierea specialistilor aflati la a doua specialitate in regim cu taxa

Specialistii aflati la a doua specialitate in regim cu taxa trebuie sa depuna dosarele de inscriere la sediul Ministerului Sanatatii in perioada 1-16 septembrie 2014.

Pentru mai multe informatii despre sesiunea de examen pentru obtinerea titlului de specialist din 16 octombrie 2014, consultati pagina oficiala a Ministerului Sanatatii, www.ms.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.