Examen de rezidentiat sesiunea 29 iunie 2014

26/06/2014

Examen de rezidentiat sesiunea 29 iunie 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/examen-de-rezidentiat-sesiunea-29-iunie-2014/

Anul acesta, mai multi candidati la medicinaMinisterul Sanatatii organizeaza concursul de intrare in rezidentiat pe post si rezidentiat pe loc in domeniul medicina la data de 29 iunie 2014. Concursul se desfasoara numai in centrul universitar Cluj-Napoca. Pe data de 26 iunie 2014, candidatii pot afla sala si ora inceperii probei de concurs consultand pagina de internet a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca sau pagina rezidentiat.ms.ro.

Examenul se desfasoara sub forma unui test grila

Participantii la examenul de rezidentiat trebuie sa rezolve un test grila de 200 de intrebari in patru ore.

Punctajul minim de promovare reprezinta 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de intrebari.

Ocuparea locurilor sau posturilor pe specialitate se face in ordinea punctajului de promovare obtinut.

Rezidentii au obligatia sa sustina examenul de specialist in maxim cinci ani de la data incheierii programului de pregatire

Medicii care devin rezidenti pe locuri vor incheia un contract individual de munca pe o perioada determinata, egala cu durata rezidentiatului, la unitatea medicala la care au fost repartizate locurile pentru rezidentiat.

Medicii care devin rezidenti pe post vor incheia un contract individual de munca pe perioada nedeterminata cu unitatea sanitara care a publicat postul.

Punctajele obtinute de candidati, data si locul alegerii locurilor sau posturilor in specialitate si a centrelor de pregatire pot fi accesate pe pagina Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca sau pagina rezidentiat.ms.ro.

Pentru mai multe informatii despre tematica si bibliografia de concurs, despre lista locurilor si posturilor scoase la concurs, precum si pentru a vedea lista candidatilor inscrisi la concurs, consultati pagina www.rezidentiat.ms.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: