Evenimente: Saptamana Sanatatii

23/03/2012

Evenimente: Saptamana Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/evenimente-saptamana-sanatatii/

Pikaso Events te invita intre 2-7 aprilie 2012, in Pasajul Universitatii,  sa celebram impreuna Ziua Internationala a Sanatatii in cadrul Saptamanii Sanatatii, eveniment ce isi propune sa ofere publicului o gama larga de informatii despre frumuseste, nutritie, sport si un stil de viata sanatos.

Simitim cum timpul se contracta si nu mai avem timp sa ne rezolvam problemele, cu atat mai mult sa mai avem timp si de noi. Saptamana Sanatatii aduce intr-un singur loc clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutritie si sport, companii producatoare de metode naturiste de infrumusetare si multe alte institutii menite sa te ajute la crearea unui stil de viata cat mai sanatos, perioada fiind impartita in doua evenimente SANATATE, NUTRITIE si SPORT si SANATATE, SERVICII MEDICALE.

Intre 2-4 aprilie, in cadrul programului SANATATE, NUTRITIE si SPORT,  cei interesati de un stil de viata activ vor putea afla multe informatii despre ce inseamna o alimentatie corecta, cele mai bune metode de control al greutatii, metode naturiste de infrumusetare si multe altele.

Intre 5-7 aprilie, in cadrul evenimentului SANATATE, SERVICII MEDICALE, expozantii vor pune accent pe pe ideea unei stari de sanatate buna pe tot parcursul vietii. Depistarea precoce a bolilor, precum si prevenirea si ingrijirea sunt doar unele dintre subiectele  tratate in cadrul acestui eveniment.

Vino in Pasajul Universitatii in perioada 2-7 aprilie 2012 sa afli cum poti sa te bucuri de o viata lunga si sanatoasa!

Autor: Alina Popescu

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Medicii sunt pregatiti pentru valul patru (Prefectul Capitalei)

Noile reglementari in modul de acordare a concediilor medicale, in vigoare din 1 august 2021

CDC: Varianta Delta a SARS-CoV-2, la fel de contagioasa ca varicela

Pfizer: A treia doza de vaccin produce de 5 ori mai multi anticorpi impotriva variantei Delta

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a lansat Ghidul asiguratului