Eveniment medical: Transylvania GI Oncology 2013

01/04/2013

Eveniment medical: Transylvania GI Oncology 2013

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/eveniment-medical-transylvania-gi-oncology-2013/

poza interventie chirurgicalaMedicii din specialitatile gastroenterologie, medicina interna, oncologie – chimio/radioterapie, chirurgie, precum si medicii rezidenti si studentii se pot inscrie la Transylvania GI Oncology 2013 Workshop interactiv de Endoscopie si Ecoendoscopie, ce va avea loc pe 7 iunie a.c., la West City Hotel din Cluj-Napoca.

Evenimentul Transylvania GI Oncology 2013 este organizat de catre Centrul Mediacal Diasan in colaborare cu UMF “Iuliu Hatieganu” si Institutul Oncologic Cluj-Napoca si se va desfasura sub forma unui workshop interactiv de endoscopie, la care vor participa trei experti de talie internationala:

  • Dr. Gregory Haber (director al Departamentului de Gastroenterologie din cadrul spitalului Lenox Hill, New York)
  • Dr. Mukul Arya (director Advanced Endoscopy, Methodist Hostpital, Brooklyn, New York)
  • Dr. Harsha Vittal (Clinical Adjunct Assistant Professor of Medicine – Stanford, University Director of Therapeutic Endoscopy – Good Samaritan Hospital, San Jose, CA)

Aceasta manifestare va avea un format interactiv si dinamic, care va include analiza unor cazuri clinice particulare, menita sa demonstreze standardele actuale de diagnostic, stadializare si paleatie in cazul diferitelor forme de tumori digestive. De asemenea, va fi prezentat tratamentul oncologic si chirurgical pentru fiecare tip de tumoare, cu referiri directe la rezultatele concrete obtinute de IOCN, cea mai prestigioasa unitate oncologica din Romania.

Pentru mai multe detalii legate de tematicile abordate in cadrul workshopului si pentru mai multe informatii despre modalitatile de inscriere gasiti pe siteul dedicat evenimentului “Transylvania GI Oncology 2013

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Medicii sunt pregatiti pentru valul patru (Prefectul Capitalei)

Noile reglementari in modul de acordare a concediilor medicale, in vigoare din 1 august 2021

CDC: Varianta Delta a SARS-CoV-2, la fel de contagioasa ca varicela

Pfizer: A treia doza de vaccin produce de 5 ori mai multi anticorpi impotriva variantei Delta

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a lansat Ghidul asiguratului