Stiri medicale

Eveniment medical: Transylvania GI Oncology 2013

Data ultimei actualizari: 01/04/2013

poza interventie chirurgicalaMedicii din specialitatile gastroenterologie, medicina interna, oncologie – chimio/radioterapie, chirurgie, precum si medicii rezidenti si studentii se pot inscrie la Transylvania GI Oncology 2013 Workshop interactiv de Endoscopie si Ecoendoscopie, ce va avea loc pe 7 iunie a.c., la West City Hotel din Cluj-Napoca.

Evenimentul Transylvania GI Oncology 2013 este organizat de catre Centrul Mediacal Diasan in colaborare cu UMF “Iuliu Hatieganu” si Institutul Oncologic Cluj-Napoca si se va desfasura sub forma unui workshop interactiv de endoscopie, la care vor participa trei experti de talie internationala:

  • Dr. Gregory Haber (director al Departamentului de Gastroenterologie din cadrul spitalului Lenox Hill, New York)
  • Dr. Mukul Arya (director Advanced Endoscopy, Methodist Hostpital, Brooklyn, New York)
  • Dr. Harsha Vittal (Clinical Adjunct Assistant Professor of Medicine – Stanford, University Director of Therapeutic Endoscopy – Good Samaritan Hospital, San Jose, CA)

Aceasta manifestare va avea un format interactiv si dinamic, care va include analiza unor cazuri clinice particulare, menita sa demonstreze standardele actuale de diagnostic, stadializare si paleatie in cazul diferitelor forme de tumori digestive. De asemenea, va fi prezentat tratamentul oncologic si chirurgical pentru fiecare tip de tumoare, cu referiri directe la rezultatele concrete obtinute de IOCN, cea mai prestigioasa unitate oncologica din Romania.

Pentru mai multe detalii legate de tematicile abordate in cadrul workshopului si pentru mai multe informatii despre modalitatile de inscriere gasiti pe siteul dedicat evenimentului “Transylvania GI Oncology 2013

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.