Eveniment de marca la UMF ” Carol Davila “

07/05/2015

Eveniment de marca la UMF ” Carol Davila “

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/eveniment-de-marca-la-umf-carol-davila/

Sedinta anuala a Retelei Europene de Etica Clinica, la UMF IasiUniversitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti va fi gazda unui nou eveniment de referinta pentru medicina romaneasca evocand numele uneia dintre cele mai marcante personalitati ale chirurgiei romanesti si internationale, Acad. Prof. dr. Ion Juvara.

 Dupa aproximativ 20 de ani de la disparitia remarcabilului chirurg, familia acestuia impreuna cu Rectoratul UMF “Carol Davila” vor aseza in Holul de Onoare al Universitatii bustul Acad. Prof. dr. Ion Juvara.

La eveniment vor mai fi prezenti rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Acad. I. Sinescu, precum si alte personalitati ale chirurgiei si medicinei romanesti.

In acest context, conducerea UMF “Carol Davila” va invita sa luati parte la acest eveniment de marca, ce va avea loc vineri 8 Mai 2015, ora 13:30 in Holul de Onoare al Universitatii.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala