Estimare pentru productia de vaccinuri la Cantacuzino

14/07/2017

Estimare pentru productia de vaccinuri la Cantacuzino

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/estimare-pentru-productia-de-vaccinuri-la-cantacuzino/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a afirmat ca a fost facuta o estimare a cheltuielilor necesare pentru pornirea productiei de vaccinuri la Institutul Cantacuzino.

“Am facut o evaluare a situatiei prezente si s-a facut o estimare a cheltuielilor necesare pentru a porni productia. S-a facut o simulare (…) numai pe vaccin gripal si pe BCC sau o simulare pe mai multe tipuri de vaccinuri. In acelasi timp, consideram ca este necesar sa separam activitatea de laboratoare, de excelenta, activitatea de cercetare, de activitatea de productie, toate acestea producandu-se sub acelasi acoperis, al Institutului Cantacuzino, insa sa aiba trei linii directe de actiune”, a declarat Bodog, la inceputul sedintei de Guvern, conform Agerpres.

Potrivit demnitarului, spatiile necesare sunt disponibile. “Spatiile le avem. Exista doua terenuri – unul situat in Baneasa”, a mai precizat ministrul Sanatatii conform sursei mentionate.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala