Esentialul in Medicina de familie

08/08/2013

Esentialul in medicina de familie

 

Titlu: “Esentialul in Medicina de familie”

Autori: Coordonator Dumitru Matei

Editura: AMALTEA

Pret: 55.25 RON (promotie 40% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Esentialul in Medicina Familiei” abordeaza in primul rand comunicarea medic de familie-pacient in stabilirea diagnosticului si a tratamentului adecvat. Cartea prezinta detaliat  bolile pe care le poate diagnostica medicul de familie atat la copii, cat si la adulti.

“Esentialul in Medicina de Familie” ofera medicului de familie informatii despre etapele sarcinii si despre recomandarile pe care trebuie sa le dea pacientelor insarcinate pentru o evolutie buna a sarcinii. 

Patologia femeii la menopauza, principalele urgente medico-chirurgicale cu care se poate confrunta medicul de familie, precum si ingrijirea bolnavului aflat in faza terminala sunt alte teme specifice abordate detaliat de volumul “Esentialul in Medicina de Familie” .

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 40% accesand acest link http://www.elefant.ro/.  

Prin inscrierea la newsletter-ul elefant.ro, cititorii nostri primesc pe loc un voucher de 40% reducere pentru achizitionarea cartilor din Sectiunea de carte in limba romana de pe siteul www.elefant.ro.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul www.elefant.ro. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Societatea de Neuropatie Diabetica: Screeningul pentru neuropatie diabetica este obligatoriu in lupta impotriva diabetului

Pintea: Multi medici se intorc din strainatate/ Anul acesta au plecat mai putini

INSP: 28 de de cazuri de gripa confirmate in acest sezon

Dancila: Unitatile sanitare din ambulatoriu aflate in proces de acreditare vor putea furniza servicii medicale in 2019

Ministerul Sanatatii extinde la nivel national programul de tromboliza intravenoasa