Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Enciclopedia alimentelor

Data ultimei actualizari: 08/05/2013

carte enciclopedia alimentelor

Titlu: “Enciclopedia alimentelor”

Editura: ALL

Pret: 39.90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Rolul major pe care alimentatia sanatoasa il are in buna functionare a organismului este in ultimul timp din ce in ce mai luat in considerare de catre cei preocupati de sanatate si de un stil de viata echilibrat.

Acestia au inteles ca alimentatia are o influenta decisiva asupra starii de bine a intregului organism. Din acest motiv, lucrarea “Enciclopedia alimentelor” reprezinta o resursa extrem de valoroasa.

Enciclopedia alimentelor” a fost creata prin colaborarea mai multor specialisti, din domenii precum: agricultura, nutritie, industrie alimentara, reprezentand o lucrare complexa si usor de inteles. Aceasta sintetizeaza vastul subiect al alimentatiei sanatoase intr-un singur volum, abordand alimentele din diferite perspective: biochimic, dietologic, practic si merceologic.

Concret, lucrarea “Enciclopedia alimentelor” cuprinde:

  • Descrierea a 1700 de alimente
  • 2500 de termeni explicati
  • 30 de tabele despre conservarea si pregatirea alimentelor
  • 400 de tabele cu informatii despre compozitia chimica a alimentelor
  • 400 de infografii
  • Informatii despre digerarea si asimilarea hranei, despre alergii si intolerante alimentare, informatii despre probleme cu greutatea (obezitate)
  • Informatii despre vitamine, minerale, proteine, antioxidanti, grasimi, fibre, carbohidrati si pigmenti, nutrimente regasite intr-o alimentatie diversa si sanatoasa
  • Informatii despre agricultura si cresterea animalelor prin tehnici biologice
  •  

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.