EMC | Sesiunea Grupului de Lucru Ginecologie si Sanatatea Reproducerii/ Sanatatea Copilului

15/03/2023
EMC | Sesiunea Grupului de Lucru Ginecologie si Sanatatea Reproducerii/ Sanatatea Copilului

EMC | Sesiunea Grupului de Lucru Ginecologie si Sanatatea Reproducerii/ Sanatatea Copilului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/emc-sesiunea-grupul-de-lucru-ginecologie-si-sanatatea-reproducerii-sanatatea-copilului/

Medicii de familie sunt asteptati sa se inscrie la webinarul Sesiunea Grupului de Lucru Ginecologie si Sanatatea Reproducerii/ Sanatatea Copilului (SNMF).

Agenda evenimentului maraton ce va avea loc, marti, 21 martie 2023, incepand cu ora 13:30, este una bogata, cu moderatori si lectori care promit sa aduca in atentia participantilor cele mai noi concepte si abordari din sfera patologiilor ginecologice, precum si a sanatatii reproducerii si a copilului.

In cadrul acestei sesiuni a grupurilor de lucru SNMF vor fi abordate teme ce pleaca de la ideea de preventie pana la diagnostic si tratament al acestor patologii. In cadrul evenimentului se va discuta importanta vaccinului anti HPV, precum si importanta preventiei infectiilor cu transmitere sexuala, dar si tratamentul acestora.

O alta categorie importanta a acestui webinar va fi preventia si tratamentul patologiilor specifice ariei pediatriei, in special copilului mic/sugar, care este si cel mai expus contractarii unor forme mai severe de infectie fie cu un virus sincitial respirtator sau alte infectii acute respiratorii.

Sesiunea Grupului de Lucru Ginecologie si Sanatatea Reproducerii/ Sanatatea Copilului este un eveniment online, gratuit, creditat cu 6 puncte EMC.

La acest webinar se pot inscrie atat medicii de familie, cat si cei de alte specialitati.

Agenda evenimentului se poate consulta AICI

Inscrierile se pot face AICI.

Etichete: EMC, grupul de lucru ginecologie, SNMF, evenimente EMC, medici de familie, webinar gratuit medici de familie

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: