EMC | Conferinta Nationala de Medicina Familiei (Calimanesti Caciulata) reuneste medicii

04/10/2023
EMC | Conferinta Nationala de Medicina Familiei (Calimanesti Caciulata) reuneste medicii

EMC | Conferinta Nationala de Medicina Familiei (Calimanesti Caciulata) reuneste medicii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/emc-conferinta-nationala-de-medicina-familiei-calimanesti-caciulata-reuneste-medicii/

Medicii de familie din toata tara au un execelent prilej de a se reuni si de a dezbate impreuna cu medicii de alte specialitati cele mai importante noutati stiintifice spre beneficiul pacientilor.

Asociatia Societatea Nationala de Medicina Familiei/Medicina Generala (SNMF) in parteneriat cu Asociatia Profesionala a Medicilor de Familie / Medici Generalisti – Valcea organizeaza Conferinta Nationala de Medicina Familiei, eveniment care se va desfasura in perioada 19-22 octombrie 2023 la Calimanesti Caciulata.

Organizatorii au pregatit pentru acest eveniment o agenda bogata pe teme legate de cele mai noi subiecte de pediatrie, cardiologie, vaccinologie, imagistica, strategii de dezvoltare organizationala si nu numai,

“Dorim ca medicii de familie, care sunt interfata dintre sistemul de sanatate si pacient, sa fie permanent conectati la ultimele noutati din domeniul medical si sa aiba la indemana instrumente de informare si formare profesionala de cea mai inalta calitate, dar si despre utilizarea lor in practica de zi cu zi. Va invitam sa va inscrieti la conferinta in functie de tipul de participare dorit: fizic sau online. Pentru fiecare dintre cele doua variante este necesara inregistrarea dumneavoastra in prealabil pe acest site. Va incurajam sa participati in numar cat mai mare la sesiunile stiintifice si va dorim sa petrecem impreuna zile frumoase de toamna!”, a transmis Dr. Dina Mergeani, presedintele SNMF.

Conferinta Nationala de Medicina Familiei de la Calimanesti Caciulata este un eveniment hibrid, adica participarea este posibila atat in format fizic, cat si online, pe o platforma dedicata.

De asemenea, conferinta va fi creditata cu puncte EMC.

“Ne-ati facut o deosebita onoare raspunzind invitatiei de a participa la mijloc de toamna la Conferinta Nationala a Medicilor de Familie din Romania, desfasurata in statiunea Calimanesti-Caciulata, la noi in Valcea. Daca ati venit, aveti amintiri placute despre aceasta zona a tarii sau poate sperante frumoase. Locurile acestea, de pe malurile batranului Alutus, incarcate de istorie, abia asteapta oaspeti cu ganduri bune. Speram sa va facem placuta sederea, iar informatiile profesional-stiintifice adunate cu acest prilej sa va bucure si sa va multumeasca.”, a transmis si Dr. Cristiana Baraganescu, presedintele AMF Valcea.

Inscrierea pentru participare online se poate face AICI.

Inscrierea pentru participarea in format fizic se poate face AICI.

 

Etichete: conferinta nationala de medicina familiei, evenimente medici de familie, credite EMC

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: