Elevi si dascali testati gratuit pentru Covid-19, la Bucuresti

15/09/2020
Elevi si dascali testati gratuit pentru Covid-19, la Bucuresti

Elevi si dascali testati gratuit pentru Covid-19, la Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/elevi-si-dascali-testati-gratuit-pentru-covid-19-la-bucuresti/

Primaria Capitalei a lansat proiectul “Scoli sanatoase in Bucuresti, cu buget de 50 de milioane de lei care asigura posibilitatea testarii gratuite cu aparate RT-PCR pentru un numar de 250.000 de elevi din cadrul unitatilor de invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal aflate pe teritoriul municipiului Bucuresti.

Actiunea vizeaza prescolarii, elevii din scoli si licee, publice sau private, carora, in urma triajului observational si a evaluarii starii de sanatate, realizata de catre personalul medical, nu le este indicata participarea la cursuri si sunt necesare investigatii suplimentare. Parintele sau reprezentatul legal al elevului poate solicita apoi, in mod voluntar, inscrierea elevului in proiect, pentru testarea RT-PCR, apeland telefonic la numerele de call center ale ASSMB, se precizeaza intr-un comunicat al PMB

Toate detaliile privind acest proiect vor fi diponibile pe pagina de https://assmb.ro/proiecte.

De asemenea, admimistratia din Capitala testeaza gratuit si cadrele didactide, in cadrul unui proiect demarat in data de 10 septembrie.

“Invit toate cadrele didactice si personalul auxiliar din unitatile de invatamant din ciclul prescolar, primar, gimnazial si liceal din Bucuresti sa se inscrie in programul derulat de Primaria Capitalei, pentru a se testa, gratuit, cu aparate Real Time PCR! Aplicatia unde se pot face inscrierile online este https://testamcovid.assmb.ro, pagina de Internet dedicata proiectului ‘Testam pentru a salva economia si locurile de munca’.”, a trasmis, marti, Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Etichete: testare covid elevi, testare covid cadre didactice, test coronavirus, teste covid bucuresti

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: