Stiri medicale

EduMedical si SNMF sprijina comunicarea medic de familie – pacient printr-o campanie de informare

Data ultimei actualizari: 19/06/2014

parkinson1Nu reusiti sa va convingeti pacientii despre importanta programarii la cabinet? EduMedical si SNMF vin in sprijinul dumneavoastra cu o campanie de informare pentru pacienti. Primul articol disponibil pacientilor explica pe larg restrictiile pe care medicii de familie le au conform noului contract – cadru in acordarea consultatiilor gratuite si emiterea de documente in regim compensat. Este important ca si pacientii dumneavoastra sa inteleaga ca exista niste prevederi legale care reglementeaza aceste servicii si ca nu tin de bunavointa medicului de familie.

Importanta programarii la cabinet explicata pe larg pacientilor

Pacientilor li se explica astfel in ce conditii exista posibilitatea ca medicul de familie sa nu le poata elibera retete compensate, bilete de trimitere sau alte documente la care au dreptul ca asigurati.

Campania de informare a pacientilor initiata de EduMedical cu sprijinul SNMF va aborda subiectele de interes major in comunicarea medic de familie-pacient pentru a fi eliminate intrebarile si nelamuririle pacientilor despre consultatiile sau eliberarile de documente la cabinetul medicului de familie.

Propuneti subiecte care sa faciliteze comunicarea cu pacientii la cabinet

Pe parcursul campaniei de informare, medicii de familie pot sa propuna subiecte si sa ofere sugestii pentru informarea pacientilor, contribuind astfel la o mai buna comunicare medic-pacient. Asteptam astfel propunerile dumneavoastra pe adresa de contact de pe site-ul formaremedicala.ro.

Primul articol din aceasta campanie initiata de EduMedical cu sprijinul SNMF poate fi citit pe EduMedical.ro, un portal adresat pacientilor, realizat sub egida SNMF. Cititi integral articolul Fara programare e posibil sa nu primiti retete compensate de la Medicul de Familie!

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Un comentariu

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.