EduMedical si SNMF sprijina comunicarea medic de familie – pacient printr-o campanie de informare

19/06/2014

EduMedical si SNMF sprijina comunicarea medic de familie – pacient printr-o campanie de informare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/edumedical-si-snmf-sprijina-comunicarea-medic-de-familie-pacient-printr-o-campanie-de-informare/

parkinson1Nu reusiti sa va convingeti pacientii despre importanta programarii la cabinet? EduMedical si SNMF vin in sprijinul dumneavoastra cu o campanie de informare pentru pacienti. Primul articol disponibil pacientilor explica pe larg restrictiile pe care medicii de familie le au conform noului contract – cadru in acordarea consultatiilor gratuite si emiterea de documente in regim compensat. Este important ca si pacientii dumneavoastra sa inteleaga ca exista niste prevederi legale care reglementeaza aceste servicii si ca nu tin de bunavointa medicului de familie.

Importanta programarii la cabinet explicata pe larg pacientilor

Pacientilor li se explica astfel in ce conditii exista posibilitatea ca medicul de familie sa nu le poata elibera retete compensate, bilete de trimitere sau alte documente la care au dreptul ca asigurati.

Campania de informare a pacientilor initiata de EduMedical cu sprijinul SNMF va aborda subiectele de interes major in comunicarea medic de familie-pacient pentru a fi eliminate intrebarile si nelamuririle pacientilor despre consultatiile sau eliberarile de documente la cabinetul medicului de familie.

Propuneti subiecte care sa faciliteze comunicarea cu pacientii la cabinet

Pe parcursul campaniei de informare, medicii de familie pot sa propuna subiecte si sa ofere sugestii pentru informarea pacientilor, contribuind astfel la o mai buna comunicare medic-pacient. Asteptam astfel propunerile dumneavoastra pe adresa de contact de pe site-ul formaremedicala.ro.

Primul articol din aceasta campanie initiata de EduMedical cu sprijinul SNMF poate fi citit pe EduMedical.ro, un portal adresat pacientilor, realizat sub egida SNMF. Cititi integral articolul Fara programare e posibil sa nu primiti retete compensate de la Medicul de Familie!

Autor: Anamaria Blanaru

1 Comentarii

  1. Apostol Mihaela says:

    Doresc mai multe informati

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: