Dupa 1 august s-ar putea renunta la obligativitatea purtarii mastii in aer liber

04/05/2021
Dupa 1 august s-ar putea renunta la obligativitatea purtarii mastii in aer liber

Dupa 1 august s-ar putea renunta la obligativitatea purtarii mastii in aer liber

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dupa-1-august-s-ar-putea-renunta-la-obligativitatea-purtarii-mastii-in-aer-liber/

Prim-ministrul Florin Citu, spune ca s-ar putea renunta la obligativitatea purtarii mastii in aer liber abia dupa data de 1 august. Totusi, el a adaugat ca aceasta decizie depinde de ritmul in care se desfasoara vaccinarea populatiei.

“Depinde cum se misca lucrurile, dar as vrea sa ne uitam la 1 august pentru renuntatul mastii. Ati vazut ca si in Israel s-a anuntat dupa ce s-a ajuns la 60% aproape (persoane vaccinate – n.r.). Deci este clar ca acolo este un nivel unde am putea sa discutam despre asa ceva”, a declarat prim-ministrul Florin Citu, marti, intr-o conferinta de presa.

Totodata, el le-a multumit romanilor pentru faptul ca au respectat regulile in vigoare pe perioada Sarbatorilor Pascale si a subliniat ca rata de infectare cu urmeaza un trend descendent.

“Avem rezultate din ce in ce mai bune in ce priveste rata de pozitivare. Numerele scad in fiecare zi. Bucuresti este sub 3 la mie. De fapt, nu mai este niciun judet in Romania care sa aiba o rata de pozitivare sau infectare peste 3 la mie, ceea ce inseamna ca ceea ce am facut pana acum am facut bine”, a mai precizat demnitarul.

Etichete: masca in aer liber, renuntarea la masca, florin citu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: