DSP Suceava are director nou

Data ultimei actualizari: 09/08/2017

Directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Catalina Zorescu, este noul director al institutiei pana la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestui post.

Ea a declarat  intr-o conferinta de presa ca a preluat cu delegare atributiile acestei functii, prin ordin al Ministrului Sanatatii, dupa ce directorul executiv al institutiei, Andrei Ianovici, a renuntat la functie din luna iulie, relateaza Agerpres.

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a anuntat pe 26 iulie ca se organizeaza concursuri de recrutare pentru ocuparea functiilor publice de conducere vacante de director executiv al directiilor de sanatate publica Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Calarasi, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Olt, Satu – Mare, Suceava, Timis, Tulcea si pentru functia de director executiv al DSP Bucuresti, proba scrisa fiind programata pe 12 septembrie, mai scrie sursa mentionata.

Potrivit ANFP, dosarele de inscriere la concurs se pot depune in termen de 20 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul institutiei