DSP Iasi a primit o noua transa de vaccin antigripal

18/10/2018

DSP Iasi a primit o noua transa de vaccin antigripal

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dsp-iasi-a-primit-o-noua-transa-de-vaccin-antigripal/


Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Iasi au anuntat ca 35.800 de doze de vaccin antigripal sunt impartite medicilor de familie din judet.

“Repartizarea a inceput inca de miercuri, dozele fiind distribuite catre spitale si medicii de familie din judetul Iasi. Beneficiari sunt persoanele cu risc ridicat de imbolnavire. Mai precis, personalul medical, persoane cu varste peste 65 de ani, una dintre categoriile cele mai expuse la viroze respiratorii, persoane cu boli cronice, in special boli respiratorii si cardiovasculare, boli metabolice, copii si batrani institutionalizati, gravide”, a precizat Marius Voicescu, purtator de cuvant DSP Iasi, citat de Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

HTA – Actualitati Ghid ESC/ESH

La inceputul lunii octombrie, DSP Iasi a primit 5.450 de doze de vaccin antigripal, reprezentand prima transa de vaccinuri. In aceasta prima etapa, dozele au fost distribuite pentru imunizarea personalului medico-sanitar.

Potrivit sursei mentionate, in perioada imediat urmatoare va ajunge la Iasi va ajunge cea de-a treia transa si ultima, constand in 18.900 de doze.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Medicii de familie din Braila vor primi gratuit masti chirurgicale

Cadre medicale infectate cu Covid-19 in fiecare judet din tara

In judetul Suceava si in Bucuresti sunt cele mai multe cazuri de infectie cu Covid-19

Daca medicul de familie indruma pacientul catre ambulatoriu, pe perioada starii de urgenta nu este necesar biletul de trimitere

SNMF face precizari despre birocratia si noua legislatie legata de procedura de eliberare a concediilor medicale