DSP Bucuresti: Rezultatul testului Covid-19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat

02/10/2020

DSP Bucuresti: Rezultatul testului Covid-19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dsp-bucuresti-rezultatul-testului-covid-19-se-obtine-de-la-unitatea-medicala-care-a-prelevat-probele-si-le-a-prelucrat/

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti anunta, pe site-ul institutie, ca rezultatul testului Covid-19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat.

“Conform Legii nr. 46/2003 privind drepturilor pacientului, acesta are dreptul sa obtina buletinul de testare in forma hard sau pe email, la cererea sa expresa”, se precizeaza in anuntul citat.

Totodata, Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti mai scrie in anunt ca “nu este unitate sanitara si nici laborator de analize, astfel ca nu efectueaza teste si nici nu elibereaza buletine de analize.”

Etichete: rezultat test covid, cum se obtine rezultatul testului covid, dsp bucuresti

Autor: Adriana Pavel

17 Comentarii

 1. Anghel maria says:

  Buna seara
  Vineri după amiază eu .soțul și cei 2 copii am făcut testul PCR ..la făcut de la ambulanță
  Când primim rezultatul

  Multumesc

 2. Viorel Roceanu says:

  Cum aflu rezultatele la test? Au fost recoltate probe acum 2zile și încă nu am primit un răspuns
  Cum aflu rezultatele?

 3. Chivu Mirela Nicoleta says:

  Bună ziua, am fost testata acum două zile și nu am primit rezultatul

 4. Elena Eftimie says:

  Buna ziua . Ieri 17/03/2021mi sa luat probe pentu test PCR covid și a zis sa aștept rezultatul 24 de ore . Au fost trimis de 112 și rezultatul trebuie sa îl primesc de la Dsp . Unde pot suna sa aflu rezultatul?

 5. Chira Ghiorghita says:

  Bună dimineața am fost testată pe 1 :03 2021 si nu am primit rezultatul. Eu am apelat 112 și dânșii mi-au trimis pe cineva.Mi sa spus ca rezultatul vine in48 de ore,dar nu a venit

 6. Noaca Georgiana Luminita says:

  Buna ziua ,am fost testată în data de 25-01-2021,mi s-a comunicat că voi fi sunata in 24 ,încă astept.

 7. Petre Iuliana says:

  Buna ziua,am fost testata pe data de 19.01.2021 au spus ca in trei zile aflam rezultatul telefonic sau mail si nimic.Cu pot afla rezultatul?

 8. Tinca Manciu says:

  Am facut testul covid ieri,pe la ora15. Teoretic am înțeles că este gata în 24 de ore. Nu ar fi o grabă dacă nu m-aş simți rău şi dacă nu ar trebui să anunț pe cei cu care am luat legătura în ultimile zile. Chiar dacă am purtat mască.

 9. Ion Dumitrascu says:

  Buna ziua ! Stiu ca DSP nu este laborator de analize , dar ei trimit testele la laboratoare , eu daca vreau sa aflu rezultatul testului , nu stiu la care laborator a trimis DSP acel test . Este cam ca la noi romanii , ne invartim in jurul cozii , sotia este in spital si asteapta de o saptamana acel rezultat si nimeni nu stie care laborator a efectuat acest test . Nu vi se pare ceva nelalocul lui , ca pacient sa nu poti afla rezultatul acestui test ?

 10. Olteanu petrica says:

  Am făcut testul covit 19 ,am iesit pozitiv in data de 18 noiembrie ,am stat in carantină 14 zile ,adică ,1 decembrie ,s.a terminat carantină dar nu am primit buletinul de analize ,si nu stiu unde sa ma adresez. Multumesc

 11. Vîta Elena says:

  Bună Seara!Am fost testata pentru Sars Cov2 ieri in juriul orei 12.30!,Mi sa spus ca voi primi rezultatul in 24 fie prin mail fie prin sms,insa nimic pana la aceasta!Sotul este pozitiv!zCe este de facut?

 12. Radu Gheorghe says:

  Buna ziua,am fost testati in data de 20.11 eu imreuna cu fiica si parinti si mi s-a spus ca azi voi fi sunat sa mi se spuna rezultatul.

 13. Matache Ilie Emil says:

  Am fost testat pe data de 15 noiembrie la ora 3 și nu am primit nici acum rezultatul. Unde mă pot adresa să pot afla rezultatul?

 14. Irina Horea says:

  buna ziua,
  vineri dupa-masa, pe 13 noiembrie, o unitate 112 a venit la domiciliu si ne-a prelevat mamei (91 ani) și mie (64 ani) testul covid, spunindu-ni-se ca rezultatul il vom primi azi de la DSP.
  MI-l trimiteti Telefonica, sau prin sms?
  ma numesc HOREA IRINA si am unmarried de telefon 0745204590

  Si daca nu DSP-ul este cea care-mi comunica rezultatul testului prelevat de 112, cui ma adresez!

 15. Marinescu Daniel says:

  Cum pot afla rezultatul testului covid pe data de 13 noiembrie mia facut testul ci de la ambulanță sunt izolat la domiciliu până ân momentul de față nu am primit nici un răspuns

 16. Sîrbu Victor says:

  Am fost testat pe data de 9 şi ca un cetățean corect am rămas în izolare la domiciliu. Doamna doctor de pe ambulanță a spus că nu ştie unde va duce testul şi că voi fi sunat. Nu am aflat încă dacă sunt pozitiv sau negativ. Dsp-ul mia dat o adresă de mail care nu spune nimic. Soția mea lucrează la stb iar dacă eu sunt pozitiv sunt toate şansele să înrăutățim răspîndirea virusului. Habar n-am ce pot să fac.

 17. Ciobanu Marius says:

  Am facut testul covid in data de 03-11-2020 si nu am primit rezultatul ,unde pot afla rezultatul , am fost testat acasa la solicitarea mea datorita faptului ca fetita mea de 2 luni jumatate a fost depistata pozitiv in data de 01-11-2020

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Un medic propune ca antiviralul Favipiravir sa poata fi cumparat din farmacii

Este asteptata o decizie privind rapelul in cazul persoanelor vaccinate cu Johnson & Johnson

Doza de booster cu vaccinul Moderna, dupa 6-8 luni | Recomandare de injumatatire a dozei

S-a descoperit o metoda prin care se poate bloca multiplicarea SARS-CoV-2

Comisia Europeana a stabilit un portofoliu de 10 mijloace terapeutice impotriva Covid-19