Dr. Sandra Alexiu: Ce impact are noul ordin privind reteta electronica

31/01/2014

Dr. Sandra Alexiu: Ce impact are noul ordin privind reteta electronica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dr-sandra-alexiu-ce-impact-noul-ordin-privind-reteta-electronica/

sandra1Blogul dr. Sandra Alexiu puncteaza oportun pentru colegii medici de familie impactul ordinului retetei electronice care intra in vigoare la 1 februarie 2014.

Medicii de familie, incepand cu ziua de sambata, 1 februarie 2014, trebuie sa foloseasca noul formular de reteta electronica completand justificare in cazul folosirii denumirii comerciale a unui medicament prescris, sa dea pacientilor precizari cu privire la pretul medicamentelor, formular care va contine in clar numarul de telefon, de fax, adresa de email ale medicului.

Cititi argumentarea integrala si reactiile colegilor asupra modificarilor pe care le aduce noua reteta electronica in viata medicilor de familie incepand cu ziua de maine in articolul disponibil pe blogul dr. Sandra Alexiu.

2 Comentarii

  1. Viorica Barjoveanu says:

    multumesc

  2. Hodrea Eva says:

    Constat cu tristete ca ,,legiuitorii” nostrii,nu numai ca nu inteleg nimic din ce ar trbui sa insemne medicina de familie,dar fac tot posibilul sa obstructioneze activitatea medicului de familie…Ma intreb ce altceva mai poate nascoci mintea lor numai ca sa spuna : iata ce gaselnita am realizat?Cand vad astfel de ineptii carora trebuie sa ne supunem ma intreb in ce consta partea liberala a acestei profesii?Chiar trebuie sa ne supunem tuturor ineptiilor asa zisilor legiuitori care habar n-au ce inseamna punerea in practica a acestor tampenii?As vrea sa fiu medic …mi-e dor sa fiu din nou medic…se va putea vreodata?Cu stima dr Hodrea Eva.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

INSP: Actualizarea definitiilor de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19)

Cate paturi ATI pentru copiii cu Covid-19 sunt disponibile in Romania

Raport: Tarile bogate ale lumii au pre-achizitionat jumatate din totalul vaccinurilor anti-Covid

COPAC: Pacientii cronici nu au devenit singuri mai vulnerabili, ci sistemul de sanatate i-a vulnerabilizat

O companie din Coreea de Sud vrea sa testeze in Romania un tratament impotriva Covid-19