Stiri medicale

Dr. Sandra Alexiu: Ce impact are noul ordin privind reteta electronica

Data ultimei actualizari: 31/01/2014

sandra1Blogul dr. Sandra Alexiu puncteaza oportun pentru colegii medici de familie impactul ordinului retetei electronice care intra in vigoare la 1 februarie 2014.

Medicii de familie, incepand cu ziua de sambata, 1 februarie 2014, trebuie sa foloseasca noul formular de reteta electronica completand justificare in cazul folosirii denumirii comerciale a unui medicament prescris, sa dea pacientilor precizari cu privire la pretul medicamentelor, formular care va contine in clar numarul de telefon, de fax, adresa de email ale medicului.

Cititi argumentarea integrala si reactiile colegilor asupra modificarilor pe care le aduce noua reteta electronica in viata medicilor de familie incepand cu ziua de maine in articolul disponibil pe blogul dr. Sandra Alexiu.

2 comentarii

  • Viorica Barjoveanu spune:

    multumesc

  • Hodrea Eva spune:

    Constat cu tristete ca ,,legiuitorii” nostrii,nu numai ca nu inteleg nimic din ce ar trbui sa insemne medicina de familie,dar fac tot posibilul sa obstructioneze activitatea medicului de familie…Ma intreb ce altceva mai poate nascoci mintea lor numai ca sa spuna : iata ce gaselnita am realizat?Cand vad astfel de ineptii carora trebuie sa ne supunem ma intreb in ce consta partea liberala a acestei profesii?Chiar trebuie sa ne supunem tuturor ineptiilor asa zisilor legiuitori care habar n-au ce inseamna punerea in practica a acestor tampenii?As vrea sa fiu medic …mi-e dor sa fiu din nou medic…se va putea vreodata?Cu stima dr Hodrea Eva.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.