Dr. Pierluigi Fracasso (Italia) vine la Conferinta “Ziua Medicului de Familie 2024”

15/05/2024
Dr. Pierluigi Fracasso (Italia) vine la Conferinta “Ziua Medicului de Familie 2024”

Dr. Pierluigi Fracasso (Italia) vine la Conferinta “Ziua Medicului de Familie 2024”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dr-pierluigi-fracasso-italia-vine-la-conferinta-ziua-medicului-de-familie-2024/

Dr. Pierluigi Fracasso reprezinta viziunea medicului gastroenterolog din Societatea Europeana pentru Asistenta Primara in Gastroenterologie (ESPCG).

Specialistul italian de la „Gastroenterologia ed Endoscopia Digestiva presso” ASL Roma 2 Ospedale Sandro Pertini, Roma, Lazio, Italia, are un rol activ si extrem de important in cadrul Societatii Europene pentru Asistenta Primara in Gastroenterologie (ESPCG), participand cu experienta domniei sale la proiecte de succes aplicabile in medicina primara.

Cu o vasta experienta in endoscopie digestiva, dr. Pierluigi Fracasso este pasionat de screeningul cancerului colorectal si participa activ la implementarea strategiilor de screening nu numai in Italia ci si in intreaga Europa.

Expertiza in gastroenterologie il face sa abordeze cu usurinta si alte teme de larg interes, intelegand particularitatea practicii medicinei primare.

Amabil, zambitor, disponibil si mereu deschis la dialog, dr. Pierluigi Fracasso impartaseste cu bucurie experienta sa tuturor colegilor.

In luna mai, specialistul vine dintr-un important Centru de Gastroenterologie si Endoscopie Digestiva din Roma sa prezinte medicilor de familie din Romania o tema de interes, extrem de actuala si utila practicii curente “Metabolic syndrom and liver. A primary care practic management (A case report with interactive questions)”.

Puteti sa il cunoasteti si dumneavoastra la Cursul International pe teme de hepatologie “Liver Management Problems in Primary Care”, in perioada 24-25.05. 2024, de la Sinaia, Hotel International, in cadrul Conferintei Nationale “Ziua Medicului de Familie 2024”.

Liver Management Problems in Primary Care este un curs organizat de ESPCG in colaborare cu SNMF, SRGH si EASL.

Cursul este gratuit, creditat cu 4,5 puncte EACCM (credite europene) si se va desfasura numai cu prezenta fizica (locurile sunt limitate).

Nu ezitati sa va inscrieti la urmatorul link: https://www.espcg.eu/

Conferinta Nationala “Ziua Medicului de Familie 2024” de la Sinaia este un eveniment de traditie organizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) si se desfasoara in format hibrid, in perioada 23 – 26 mai 2024.

Incrieti-va la conferinta AICI.

Etichete: conferinta nationala ziua medicului de familie 2024, conferinta snmf, curs international liver management problems in primary care, puncte EACCM 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: