Dr. Lucian Preda, un reputat medic din Petrosani, a murit dupa ce a fost lovit de o masina

28/03/2017

Dr. Lucian Preda, un reputat medic din Petrosani, a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dr-lucian-preda-un-reputat-medic-din-petrosani-a-murit-dupa-ce-a-fost-lovit-de-o-masina/

DR PREDA ALB NEGRU
Comunitatea Vaii Jiului si a judetului Hunedoara, implicit, este infinit mai saraca odata cu disparitia doctorului Lucian Preda, un apreciat membru al comunitatii locale si medicale din zona.

Dr. Preda si-a gasit sfarsitul in seara zilei de luni, 27 martie, intr-un cumplit accident rutier petrecut in zona de nord a Municipiului Petrosani.

El a fost pur si simplu spulberat de un microbuz care, dupa spusele martorilor, circula cu viteza. Atat la locul producerii accidentului cat si la Spitalul de Urgenta din Petrosani, medicii si personalul medical au facut tot ce le-a stat in putina ca sa-i salveze viata.

Din pacate, in jurul orei 23:00, in ciuda manevrelor de resuscitare, doctorul Preda s-a stins.

“Un barbat in varsta de 63 de ani care conduce un autoturism pe Bulevardul 1 Decembrie din Petrosani, a surprins si accidentat mortal un alt barbat care traversa neregulamentar strada. Victima a fost transportata la spital dar , din pacate, a decedat. In cauza s-a intocmit un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa si urmeaza a se efectua cercetarile prevazute de lege pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produs acest eveniment “, a declarat pentru FormareMedicala, subcomisar Bogdan Nitu, purtator de cuvant IPJ Hunedoara.

Zona in care s-a intamplat tragedia este cunoscuta ca fiind periculoasa, pentru ca de-a lungul timpului, aici si-au pierdut viata mai multi pietoni.

Dr. Lucian Preda avea 67 de ani si lucra ca medic primar fizioterapie si recuperare medicala la Spitalul de Urgenta Petrosani.

Fiul sau, Mihai Preda, i-a calcat pe urme, iar acum este medic specialist ORL la Spitalul Municipal Lupeni.

Dincolo de faptul ca era un medic apreciat de pacienti, Lucian Preda era si un membru important al comunitatii locale din Petrosani.

Toti cei care l-au cunoscut regreta disparitia lui nedreapta si neasteptata! Drum bun in lumina, Domnule Dr.!

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studentii de la Medicina vor lucra in spitale ca asistenti medicali

Propunerea de carantinare a Capitalei si a judetului Ilfov, respinsa de CNSU

CNSU a aprobat folosirea de urgenta a echipamentelor din stocul UNIFARM

Romania a pierdut milioane de euro pentru teste Covid | Citu: Mihaila nu a urgentat contractul

Danemarca raspunde apelului Romaniei si doneaza echipamente medicale