Stiri medicale

Doina Anca Plesca, decanul Facultatii de Medicina U.M.F. “Carol Davila” – premiata la Gala Sanatatii 2012

Data ultimei actualizari: 18/04/2013

Prof. Dr. Doina Anca Plesca, decanul Facultatii de Medicina U.M.F. “Carol Davila” a fost distinsa cu un premiu in cadrul Galei Sanatatii, editia a IV-a, eveniment ce a avut loc pe data de 5 decembrie 2012, la Palatul Parlamentului.

Premiul “Pasiune si devotament” a fost decernat doamnei Prof. Dr. Doina Anca Plesca, medalia fiindu-i conferita de domnul Prof. Dr. Mircea Beuran, seful Clinicii de Chirurgie de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Premiul a fost acordat pentru pasiunea pe care doamna decan o poarta pentru medicina, pasiune ce a dezvoltat-o inca din perioada liceului, la sfarsitul caruia a ales sa urmeze cursurile unei prestigioase facultati din cadrul Institutul de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, unde a absolvit ca sefa de promotie.

De asemenea, Prof. Dr. Doina Anca Plesca a fost premiata si pentru  implicarea in numeroase organizatii medicale, unde si-a adus aportul in calitate de membru sau chiar vicepresedinte. Castigatoarea acestui premiu a fost intotdeauna atrasa de copii si de ingrijirea acestora, dar nu s-a oprit aici, ci a continuat sa isi dedice viata formarii altor tineri care vor sa devina medici, folosindu-se de abilitatile sale didactice. De aceea, se preocupa in permanenta de modernizarea procesului de invatamant, a programelor analitice, de imbunatatirea procesului de pregatire practica a studentilor si modernizarea tehnologiei didactice. Toate aceste realizari si preocupari au condus la castigarea premiului „Pasiune si devotament”, la Gala Sanatatii 2012.

Gala Sanatatii, manifestare organizata de Sanatatea Media Group in parteneriat cu Primaria Sectorului 5, a premiat si anul acesta cele mai deosebite realizari din domeniul medical, rasplatind activitatea de exceptie a managerilor, a societatilor medicale, asociatilor de pacienti, profesorilor, jurnalistilor si societatilor studentesti.

                                            

Divizia de PR&COMUNICARE

Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”

Tel: 031.418.04.08, 0752.231.573

Email: presa@umfcaroldavila.ro

www.umf.ro

Sursa: comunicat UMF Carol Davila

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.