Doi oameni de stiinta sustin ca au descoperit principala cauza a autismului

25/09/2017

Doi oameni de stiinta sustin ca au descoperit principala cauza a autismului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/doi-oameni-de-stiinta-sustin-ca-au-descoperit-principala-cauza-a-autismului/


Profesorii unor prestigioase universitati din SUA sustin ca au descoperit cauza principala a autismului.

Cei doi cercetatorii  coreeni au descoperit ca prezenta unei anumite bacterii in sistemul digestiv al mamei poate duce la autismul copilului.

De asemenea, cei doi au gasit exact zona creierului care este legata de comportamentul autistic si care ar juca un rol important pentru a gasi leacul autismului, relateaza Korea Daily.

Cei doi oameni de stiinta se numesc Huh Jun-ryeol si Gloria Choi si sunt profesori la Harvard, respectiv la MIT. Unul lucreaza in imunologie si celalalt in neurobiologie

Cercetarea lor explica procesul detaliat prin care un soarece gestant care este infectat cu o bacterie, va avea un pui cu comportament autistic.

O anumita bacterie din tractul digestiv al mamei poate dezvolta celule care sa influenteze in mod direct celulele creierului copilului. Atunci cand bacteria a fost ucisa cu antibiotice, soarecele a avut un pui normal.

Studiul celor doi cercetatori care formeaza un cuplu au fost publicate si in jurnalul de stiinta “Nature” in luna septembrie.

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

3 Comentarii

 1. Marinescu Ion says:

  Autismul este generat de vaccinari ! CIND veti pricepe asta ? NU povesti cu bacterii ! Asta-i manipulare medicala !!!
  – vaccinurile sint facute adesea pe ser DE CAL, o proteina straina organismului nostru si ea PUTERNIC alergizanta si riscanta de a fi bagata in noi + ORICE vaccin este stabilizat (conservat) cu tiomersal = un derivat de mercur PUTERNIC alergizant (risc MAJOR de dezvoltat boli autoimune).
  – Romania este CEA MAI vaccinata tara in ceea ce priveste tuberculoza. Norvegia NU vaccineaza impotriva tuberculozei. Soc : Romania este PRIMA tara Europeana ca nr. de cazuri de tuberculoza (numai cu cele declarate !). Ce inseamna asta ? Ca vaccinarea NU ajuta !?!
  – inca de la 1966 a fost ERADICATA poliomielita in Europa. Insa in Romania copiii sint vaccinati in continuare impotriva poliomielitei !?! Daca dvs. ati fi vaccinat impotrva acestei boli, eu nu as fi vaccinat, iar boala eradicata (intreb si eu) DE UNDE as putea lua eu aceasta boala ? Raspuns corect : de nicaieri !
  – pe lumea asta CEI MAI MULTI BANI nu se cistiga nici din droguri, nici din arme, nici din petrol, ci din… industria farmaceutica ! Vreti sa stiti si PRIN CE anume ? Prin citostatice si vaccinuri !
  – una dintre cauzele ADHD / autism este… vaccinarea la copii !

 2. Ionda Christina says:

  Sper sa fie adevărat și pentru puii de om!

 3. Anca Butnariu says:

  Cum se explica situatia in care care doar unul din doi gemeni univitelini, dezvolta autism ?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: