DNA a deschis la Spitalul Malaxa. Managerul Florin Secureanu a fost demis

29/11/2016

DNA a deschis la Spitalul Malaxa. Managerul Florin Secureanu a fost demis

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dna-a-deschis-la-spitalul-malaxa-managerul-florin-secureanu-a-fost-demis/

secureanu-malaxaFlorin Secureanu a fost demis din functia de manager spitalului Nicolae Malaxa din Capitala, potrivit anuntului facut de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Procurorii DNA au descins marti dimineata la sediul unitatii medicale.

Ei cauta contractele incheiate de spitale despre care a scris jurnalistul Catalin Tolontan: RYS, prin care s-au scos de mii de ori bani cash; Yarouse Jewelery, prin care s-a curatat instrumenarul medical; Elite Funerals, prin care s-au platit inmormantarile pilelor din mai multe primarii.

Potrivit tolo.ro, unitatea sanitara ar fi platit 9.000 de euro unei firme de bijuterii sub pretextul ca aceasta va curata instrumentarul de la Sectia Ginecologie-Sterilizare. In realitate, banii erau folositi pentru plata unor cadouri catre o femeie despre care se spune ca ar fi iubita managerului.

 De asemenea, jurnalistul Catalin Tolontan a publicat pe site-ul sau ca managerul de la Spitalul Malaxa scotea bani din bugetul spitalului pe baza unor facturi fictive..

Ziaristii de la Gazeta Sporturilor au intrat in posesia a doua astfel de documente de prestari servicii, pe care figureaza numele unitatii sanitare.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: