Directorul Spitalului de Urgenta Bagdasar – Arseni a fost demis

05/03/2019

Directorul Spitalului de Urgenta Bagdasar – Arseni a fost demis

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/directorul-spitalului-de-urgenta-bagdasar-arseni-a-fost-demis/

Sorina Pintea l-a demis pe managerul de la Spitalul de Urgenta Bagdasar Arseni, dupa ce angajatii de aici au protestat marti dimineata.
Mai tarziu in cursul acestei zile, ministrul Sanatatii a anuntat ca are deja o nominalizare pentru postul de director al Spitalului de Urgenta Bagdasar – Arseni. Potrivit Stirile TVR, vorba despre Andi Nodit. 

Noul director de la Bagdasar – Arseni doreste sa faca o analiza in cadrul institutiei, apoi va pune la punct un plan de actiune.

Conform sursei citate, angajatii protestatari au stat de vorba cu ministrul Sanatatii si au prezentat lista de nemultumiri.

Reamintim ca marti dimineata, aproximativ 40 de angajati de la Spitalul de Urgenta Bagdasar – Arseni au initiat un protest spontan.

Acestia si-au exprimat nemultumirile fata de micsorarea veniturilor prin sistarea unor sporuri pe care le-au avut in decembrie 2018. Un alt motiv a fost salarizarea kinoterapeutilor, farmacistilor, psihologilor, brancardierilor care, potrivit acestora este extrem de mica, dar si blocarea la minim a sporurilor acordate pentru conditii de munca.

In urma discutiilor, Ministrul Sanatatii care s-a deplasat acolo, a declarat ca discutiile au fost constructive si ca sporurile vor fi acordate.

Etichete: spital bagdasar – arseni, protest bagdasar – arseni,

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Examen pentru medici specialisti, stomatologi si farmacisti, in octombrie 2019

STS a semnat contractul pentru modernizarea sistemului 112

Aparatura care determina non-invaziv fibroza hepatica, la Iasi

Interventii chirurgicale pe cord, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

La CJAS Caras-Severin s-au incheiat contractarile cu furnizorii de servicii medicale