Directorul medical al SAJ Bihor, demis

19/07/2016

Directorul medical al SAJ Bihor, demis

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/directorul-medical-al-saj-bihor-demis/

ambulantaDirectorul medical al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Bihor, dr. Daniela Petrisor, a fost demisa printr-o dispozitie a Ministrului Sanatatii.

Acest lucru s-a intamplat dupa ce s-au descoperit mai multe nereguli din perioada cand aceasta era manager al serviciului, potrivit  managerului interimar al serviciului.

“Aceasta dispozitie, care a intrat in vigoare astazi a venit in urma celor doua plangeri pe care eu le-am facut referitor la fosta conducere pentru achizitiile ilegale, pentru numirile in functii care nu au fost conform legii si pentru ca domnul lider de sindicat nu a fost cuprins in graficul de lucru. In urma unui control de audit intern, domnul lider de sindicat, din 2010 si pana la sfarsitul anului 2015, nu a lucrat, dar a fost pontat si platit. De aceea am facut o plangere impotriva doamnei doctor si impotriva domnului lider de sindicat. Dansul a si recunoscut, intr-o conferinta de presa, ca nu a fost titular in perioada respectiva”, a declarat luni, Gheorghe Pintea, managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Bihor, potrivit Agerpres.

Functia de director medical interimar la Ambulanta Bihor va fi ocupata de dr. Narcisa Simona Maghiar, purtator de cuvant la SAJ Bihor, precizeaza o adresa a Ministerului Sanatatii, trimisa luni Ambulantei Bihor.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Seful Executivului regreta ca Romania nu produce un vaccin anti-Covid

SANITAS solicita contracte pe perioada nedeterminata pentru personalul angajat pe perioada starii de alerta

Valeriu: Gheorghita: 7 milioane de vaccinati pana la 1 august, un obiectiv realist

Florin Citu: Diferentele de raportare privind decesele Covid-19 au existat in toate tarile Uniunii Europene

Prefectul Capitalei: Tinta este sa ajungem la 20.000 de vaccinari pe zi