Diete pentru sanatatea inimii

08/07/2013

Diete pentru sanatatea inimii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/diete-pentru-sanatatea-inimii/

dieta pentru santatea inimiiTitlu: “Diete pentru sanatatea inimii”

Autori: Michael E. DeBarkey, Antonio M. Gotto, Jr. Lynne W. Scott, John P. Foreyt.

Editura: ALL

Pret: 34.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Diete pentru sanatatea inimii” este un volum complex care ofera informatii foarte utile pentru o dieta corecta si sanatoasa a pacientului. Cu ajutorul informatiilor complete, pacientul poate sa mentina sub control diabetul zaharat, tensiunea arteriala, trigliceridele sangvine, colesterolul si greutatea corporala.

“Diete pentru sanatatea inimii” este deosebit de importanta pentru prevenirea factorilor de risc coronarieni, pentru urmarea unui stil de viata sanatos prin consumul bogat de minerale si vitamine. Volumul ofera cititorlor tabele cu continut nutritive al alimentelor si o sectiune speciala pentru alimentatia vegetarienilor.

Michael E. DeBarkey este cunoscut in sistemul medical ca primul chirurg care a implantat unui bolnav cardiac o inima artificiala. A ocupat functia de conducere a Colegiului Medical “Baylor College of Medicine ”, primind si distinctia “National Medal for Medicine”.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/diete-pentru-sanatatea-inimii.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013. Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Ministerul Sanatatii a introdus 25 de protocoale terapeutice noi

A fost extinsa lista beneficiarilor stimulentului de risc | Personalul din cabinetele medicilor de familie, inclus

Guvernul a alocat 600 de milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de carantina

Petitie pentru decontarea serviciilor psihologice de catre CNAS

Webinar gratuit pentru medici | Rolul Acidului Alfa Lipoic in tratamentul neuropatiei diabetice