Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Diete pentru sanatatea inimii

Data ultimei actualizari: 08/07/2013

dieta pentru santatea inimiiTitlu: “Diete pentru sanatatea inimii”

Autori: Michael E. DeBarkey, Antonio M. Gotto, Jr. Lynne W. Scott, John P. Foreyt.

Editura: ALL

Pret: 34.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Diete pentru sanatatea inimii” este un volum complex care ofera informatii foarte utile pentru o dieta corecta si sanatoasa a pacientului. Cu ajutorul informatiilor complete, pacientul poate sa mentina sub control diabetul zaharat, tensiunea arteriala, trigliceridele sangvine, colesterolul si greutatea corporala.

“Diete pentru sanatatea inimii” este deosebit de importanta pentru prevenirea factorilor de risc coronarieni, pentru urmarea unui stil de viata sanatos prin consumul bogat de minerale si vitamine. Volumul ofera cititorlor tabele cu continut nutritive al alimentelor si o sectiune speciala pentru alimentatia vegetarienilor.

Michael E. DeBarkey este cunoscut in sistemul medical ca primul chirurg care a implantat unui bolnav cardiac o inima artificiala. A ocupat functia de conducere a Colegiului Medical “Baylor College of Medicine ”, primind si distinctia “National Medal for Medicine”.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/diete-pentru-sanatatea-inimii.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013. Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.