Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Dieta pentru reducerea colesterolului

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte dieta pentru reducerea colesterolului

Titlu: “Dieta pentru reducerea colesterolului”

Autor: Catherine Jones

Editura: Editura ALL

Pret: 44,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Nivelul crescut al colesterolului este considerat un factor decisiv pentru aparitia bolilor cardiovasculare. Desi exista si tratamente medicamentoase ce tin sub control nivelul colesterolului, dieta alimentara reprezinta mijlocul sigur prin care aceasta afectiune poate fi prevenita si ameliorata.

In aces sens, lucrarea “Dieta pentru reducerea colesterolului” ofera informatii utile si retete special concepute pentru prevenirea colesterolului marit. Concret, aceasta carte ofera:

  1. Raspunsul la intrebari precum: “Ce este colesterolul si cum este el legat de bolile cardiovasculare?”, “Care sunt valorile normale ale colesterolului?”, “Ce factori de risc grabesc aparitia hipercolesterolemiei?”.
  2. Peste 100 de  retete sanatoase si usor de pregatit, menite sa protejeze sanatatea inimii. Fiecare reteta contine si informatii nutritionale care explica beneficiile acesteia pentru inima.
  3. Informatii despre cele mai recente cercetari din domeniu, sfaturi utile pentru cumparaturi si stabilirea unui program alimentar, precum si informatii despre pericolele pe care le prezinta alimentele de tip fast food.
  4. O “scala a echilibrului”, menita sa ajute pacientii bolnavi de hipercolesterolemie sa controleze aportul nutritional si caloric. 
 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Comentariile sunt inchise.