Dieta cu incarcatura glicemica scazuta

29/11/2013

Dieta cu incarcatura glicemica scazuta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dieta-cu-incarcatura-glicemica-scazuta/

dieta holfordTitlu: “Dieta cu incarcatura glicemica scazuta”

Autor: Patrick Holford

Editura: ALL

Pret: 39.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Dieta cu incarcatura glicemica scazuta”  este un volum de sfaturi de nutritie usor de urmat care vizeaza o alimentatie sanatoasa, care sa mentina o greutate optima dar si o stare psihica buna. Cartea propune si solutii in dieta atat a adultilor cat si a copiilor cu scopul de a delimita alimentele bune de ce care nu sunt recomandate de specialisti.

“Dieta cu incarcatura glicemica scazuta” este structurata in 5 parti, explicand de la general la particular in ce consta dieta recomandata de Patrick Holford. In afara de beneficiile atent explicate ale dietei particularizate de Holford, volumul contine si recomandari de meniuri si retete pe care le puteti realiza acasa.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/dieta-cu-incarcatura-glicemica-scazuta-holford.html . In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: