Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Dieta care vindeca diabetul

Data ultimei actualizari: 15/07/2013

Dieta care vindeca diabetulTitlu: “Dieta care vindica diabetul”

Autori: Neal Bernard

Editura: ALL

Pret: 39.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Dieta care vindeca diabetul” este adresata pacientilor care sufera de diabet. Cartea ofera informatii si sfaturi utile pentru supravegherea atenta a programului dietetic, a redresarii functiei insulinice si a raspunsului insulinic.

“Dieta care vindica diabetul” ofera pacientilor sfaturi pentru controlul gliciemiei si pentru tratamentul corect in cazul diabetului. Stabilizarea si controlul glicemiei se realizeaza prin respectarea unei alimentatii sanatoase prin consumul de fructe, legume si cereale integrale intr-o lista de retete detaliate de “Dieta care vindica diabetul”.

 

Neal Bernard este un cunoscut cercetator american, fondator al Physicians Committee for Responsible Medicine. Este autoral a peste 50 de studii despre nutritie si impactul asupra sanatatii umane.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/nutritie-optima-pentru-o-minte-perfecta.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013. Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.