Dieta care vindeca diabetul

08/07/2013

Dieta care vindeca diabetul

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dieta-care-vindeca-diabetul/

Dieta care vindeca diabetulTitlu: “Dieta care vindica diabetul”

Autori: Neal Bernard

Editura: ALL

Pret: 39.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Dieta care vindeca diabetul” este adresata pacientilor care sufera de diabet. Cartea ofera informatii si sfaturi utile pentru supravegherea atenta a programului dietetic, a redresarii functiei insulinice si a raspunsului insulinic.

“Dieta care vindica diabetul” ofera pacientilor sfaturi pentru controlul gliciemiei si pentru tratamentul corect in cazul diabetului. Stabilizarea si controlul glicemiei se realizeaza prin respectarea unei alimentatii sanatoase prin consumul de fructe, legume si cereale integrale intr-o lista de retete detaliate de “Dieta care vindica diabetul”.

 

Neal Bernard este un cunoscut cercetator american, fondator al Physicians Committee for Responsible Medicine. Este autoral a peste 50 de studii despre nutritie si impactul asupra sanatatii umane.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/nutritie-optima-pentru-o-minte-perfecta.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013. Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

INSP: Actualizarea definitiilor de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19)

Cate paturi ATI pentru copiii cu Covid-19 sunt disponibile in Romania

Raport: Tarile bogate ale lumii au pre-achizitionat jumatate din totalul vaccinurilor anti-Covid

COPAC: Pacientii cronici nu au devenit singuri mai vulnerabili, ci sistemul de sanatate i-a vulnerabilizat

O companie din Coreea de Sud vrea sa testeze in Romania un tratament impotriva Covid-19