Diana Paun: Anul care a trecut ne-a dovedit ca medicii romani sunt extrem de profesionisti

28/01/2021

Diana Paun: Anul care a trecut ne-a dovedit ca medicii romani sunt extrem de profesionisti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/diana-paun-anul-care-a-trecut-ne-a-dovedit-ca-medicii-romani-sunt-extrem-de-profesionisti/

Consilierul prezidential Diana Paun, spune ca Romania a parcurs un an extrem de dificil, iar sistemul medical a reusit cu brio sa treaca peste momente critice.

“Anul care a trecut ne-a dovedit ca medicii romani sunt extrem de profesionisti, sunt oameni dedicati care pot sa treaca peste multe frustrari si probleme legate de propria lor valorizare”, a afirmat Diana Paun, citat de Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

Neoplazii mieloproliferative

Totodata, consilierul prezidential a mai subliniat ca inovarea este cel mai important vehicul care ne permite sa implementam rezultatele stiintifice.

In opinia sa, agenda de relansare a sanatatii in contextul pandemiei trebuie sa ia in considerare mai multe directii majore de actiuni: in primul rand – reorientarea si accelerarea investitiilor digitale ca raspuns la nevoile pacientilor, in al doilea rand – utilizarea inteligentei artificiale pentru a imbunatati modelele de furnizare a asistentei medicale, in al treilea rand – imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii tehnologice dar si cresterea ‘agilitatii institutionale’ prin folosirea instrumentelor digitale.

Etichete: pandemie romania, sistem medical romania, medici romani, diana paun

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

CNAS: Proiectul noului Contract-cadru, in dezbatere publica

OMS: Va fi prematur si nerealist sa credem ca vom termina cu acest virus pana la sfarsitul anului

Sanitas: Daca sindicatele nu sunt primite la masa negocierilor, atunci oamenii se vor revolta in mod spontan si va fi haos

Numarul persoanelor vaccinate anti-Covid din Romania a trecut de 1.000.000

Estimarile arata ca vaccinurile anti-Covid ofera o protectie de cel putin un an