Dezbatere publica pentru aprobarea preturilor la medicamente

24/08/2015

Dezbatere publica pentru aprobarea preturilor la medicamente

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dezbatere-publica-pentru-aprobarea-preturilor-la-medicamente/

ministerul-sanatatiiIn baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, Ministerul Sanatatii organizeaza vineri, 28 august 2015, ora 10.00 la sediul Ministerului Sanatatii, o dezbatere publica.

Aceasta dezbatere are ca tema tema proiectul de Ordin pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii nr. 810/2015 pentru aprobarea preturilor maximale ale medicamentelor utilizate/comercializate de catre furnizorii de servicii medicale sau medicamente aflati in relatie contractuala cu Ministerul Sanatatii, casele de asigurari de sanatate si/sau directiile de sanatate publica judetene si a municipiului Bucuresti cuprinse in Catalogul national al preturilor medicamentelor autorizate de punere pe piata in Romania.

Modalitatea de colectare a recomandarilor: in format electronic, la adresa de email: propuneri@ms.ro, pana la data de 27.08.2015, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii si datele de contact ale expeditorului.

Modalitatea de inscriere: in format electronic, la adresa de email: moancea@ms.ro, pana la data de 27.08.2015, ora 12.00.

Luarea cuvantului: in ordinea inscrierii pentru participare la dezbaterea publica.

Timpul alocat luarii cuvantului: 3 minute.

Fiecare participant, dupa intrarea in sala de sedinte, se va inscrie pe lista de persoane prezente la sedinta publica. 

La luarea cuvantului, participantii se vor prezenta.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, ”b) dezbaterea publica se va incheia in momentul in care toti solicitantii inscrisi la cuvant si-au exprimat recomandarile cu referire concreta doar la proiectul de act normativ in discutie”

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: