Decoratii pentru mai multe institutii medicale de Ziua Mondiala Sanatatii

08/04/2019
Decoratii pentru mai multe institutii medicale de Ziua Mondiala Sanatatii

Decoratii pentru mai multe institutii medicale de Ziua Mondiala Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/decoratii-pentru-mai-multe-institutii-medicale-de-ziua-mondiala-sanatatii/

De Ziua Mondiala a Sanatatii, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare pentru mai multe institutii medicale, in semn de apreciere pentru importanta activitate de asistenta medicala si pentru rezultatele obtinute in perfectionarea actului medical, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Potrivit sursei citate, seful statului a conferit: Ordinul ‘Meritul Sanitar’ in grad de Mare Ofiter Institutului Oncologic ‘Prof. Dr. Ion Chiricuta’ Cluj-Napoca, Ordinul ‘Meritul Sanitar’ in grad de Comandor Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, Bacau, Ordinul ‘Meritul Sanitar’ in grad de Cavaler Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures, Institutului Clinic Fundeni Bucuresti, Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, Spitalului Judetean de Urgenta ‘Sfantul Ioan cel Nou’ Suceava, Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ‘Sfantul Apostol Andrei’ Constanta, Spitalului Municipal Orsova.

Ceremonia de decorare este programata pentru data de 16 aprilie la Palatul Cotroceni.

Etichete: ziua mondiala a sanatatii, institutii medicale decorate, asistenta medicala

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: