44 de posturi noi la Spitalului Judetean de Urgenta Arad

02/03/2017

44 de posturi noi la Spitalului Judetean de Urgenta Arad

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/de-posturi-noi-la-spitalului-judetean-de-urgenta-arad/

SISTEM-MEDICAL

Consiliului Judetean Arad a aprobat o noua organigrama a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, prin care se suplimenteaza numarul de medici, asistenti, infirmieri si brancardieri.

“Dorim sa aducem imbunatatiri sistemului sanitar aradean nu doar prin investitii in aparatura sau confortul pacientilor, ci si la nivelul resursei umane. De aceea, in noua organigrama se regasesc peste 40 de posturi noi, cele mai multe la Unitatea Primire Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad. Practic, UPU este cea mai importanta sectie a spitalului, acolo unde fiecare minut conteaza si fiecare pacient reprezinta o prioritate, fiind normal ca in aceasta sectie sa avem personal suficient pentru a avea un act medical performant”, a declarat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad, potrivit Agerpres.

Organigrama SCJU Arad se suplimenteaza cu 44 de posturi: doua posturi de medic specialist; doua posturi de medic rezident; zece posturi de asistent medical; zece posturi de asistent medical debutant; cinci posturi de infirmier; cinci posturi de infirmier debutant si zece posturi de brancardier.

“Pentru ocuparea acestor posturi vor fi organizate concursuri, insa trebuie mentionat ca ocuparea acestora depinde de disponibilitatea Ministerului Sanatatii de a asigura fondul salarial necesar”, a adaugat presedintele CJ Arad conform sursei mentionate.

 

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. Sinzianu Gheorghina says:

    As dori sa lucrez ca infirmiera

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: